(akoráth zase ta "trvalá" čtyřkolka", no.... a ani nereaguj, to jen jen řečnický komentář...
Audi quattro - systemy pohonu 4×4
Re: Audi quattro - systemy pohonu 4×4
vana
(akoráth zase ta "trvalá" čtyřkolka", no.... a ani nereaguj, to jen jen řečnický komentář...
)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pokud tomu tak je co se týče článku, tak jediné čtyřkolky které má smysl kupovat je klasické quattro a Subaru a možná ještě 4Matic
xDrive jsem teda nepochopil vůbec, krom toho že kurví charakter, tak se vypíná při vyšších rychlostech a dokonce i do zatáček, tak čemu teda je, rozjezd rovně?? aktuální kampaň, že zhoršené podmínky jsou pro xDrive výzva tak působí pro smích.
xDrive jsem teda nepochopil vůbec, krom toho že kurví charakter, tak se vypíná při vyšších rychlostech a dokonce i do zatáček, tak čemu teda je, rozjezd rovně?? aktuální kampaň, že zhoršené podmínky jsou pro xDrive výzva tak působí pro smích.
Velmi dobrý článek, nejlepší a nejucelenější co sem ohledně problematiky pohonu 4x4 četl. A jestliže je možnost rozšíření o podrobnosti, vřele do toho!
subaru uz moc cenu kupovat nema - velmi brzy u nich zajde na ubyte manual a vse s automatem ma zadek pripojovany pres viscospojku. takze pokud trvalou 4x4, pak jedine audi od A4 nahoru - ane R8 
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
uff...takže jsem koupil dobře 
Otázkou je, jak dlouho bude ještě Audi montovat "to pravé" 4x4, když už i Subaru se odklání a vlastně Audi, v některých modelech, též...
Otázkou je, jak dlouho bude ještě Audi montovat "to pravé" 4x4, když už i Subaru se odklání a vlastně Audi, v některých modelech, též...
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW
dokud bude mit motory podelne, tak asi bude
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Aj prave preto moje divne ja zacalo rozmyslat nad Subaru XV 2.0i s MT miesto Yetaka 1,8TSI 
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
sice to není zrovna viskospojka ale jinak máš bohužel pravdummira píše:subaru uz moc cenu kupovat nema - velmi brzy u nich zajde na ubyte manual a vse s automatem ma zadek pripojovany pres viscospojku. takze pokud trvalou 4x4, pak jedine audi od A4 nahoru - ane R8
ze ja nedaval pri cteni pozor.... se omlouvam 
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nebyt toho nevypinatelneho ESP tak je haldex 5 v Passate celkom akcne nastaveny
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI