Přituhuje

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
jerry
Letec

Re: Přituhuje

Příspěvek od jerry »

Nikdo není vševědoucí, aby věděl, jak to dopadne. Ale vina bude tak jako tak na politicích posledních let, protože dělají z voličů úplné blbce a myslí si, že jim to budou žrát do nekonečna.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Tak ne obstarožní, ale jen krám. Já teda krom toho že to funguje skoro dokonale - krom mlhy, tak to samozřejme vidim na displeji, ale to asi každý auto. možná jen nevíš kde to máš. plus sem si dokodoval sviceni zadku.
Nerozumím - co bych měl vidět na displeji?
Ne, kontrolka tlumených světel tam prostě není, nikdy nebyla a nebyla ani v předchozí generaci stejného modelu (není napříč všema modelama). Zadek mi svítí s denním svícením
Chápeš to?
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Tak to muze sviti na prepinaci svetel. Neco nekde sviti snad musi. co je to za auto?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Na přepínači světel svítí pouze kontrolka "auto". A stejně na ten přepínač není běžně vidět, je schovanej za volantem.
Volvo FMX/FM/FH
A když někde otevřu téma světla, vím že tam píše víc lidí o chybějící kontrolce... V Saabu ji taky nemám, v S80 jsem ji taky myslím neměl a nevybavuju si ji ani ve Scanii
Chápeš to?
Odpovědět