BMW Divize
Re: BMW Divize
Byl sem tam nedavno projet 911 4 gts s mozna jsem ztratil objektivitu, ale oproti m3 to moc nejede 

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
-
- Pan Řidič
KW na šrot po 30t? To mě potěš koště. Buď jsou V1 sračky anebo jsou sračky i V2 atd. a já se mám na co těšit do budoucna. Už jsem viděl tvůj thread.
Hele, vyzkoušej Bilstein. Pro xDrive dělají B12, což jsou tlumiče B8 a pružiny Eibach. Nevím, jak fungují na xDrive, nicméně lidi si tenhle kit dost chválí na rwd jedničkách a trojkách. Obzvlášť za ty prachy.

Hele, vyzkoušej Bilstein. Pro xDrive dělají B12, což jsou tlumiče B8 a pružiny Eibach. Nevím, jak fungují na xDrive, nicméně lidi si tenhle kit dost chválí na rwd jedničkách a trojkách. Obzvlášť za ty prachy.
doprdelepráce, nemohli b v mnichově taky udělat retro-edici ///M3 s R6 3.2 a 6MT?
Bych si klidně vzal i dvě....

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
B8čky maj taky hafo reklamací. Časy, kdy jsem dával autu zabrat a Koni Sporty mi na sériových pružinách vydržely skoro sto tisíc, jsou asi fakt pryč... Zlatý Koni FSDčka byly super, ale po třiceti tisících v hajzlu, jeden už tekl... nevím co fakt vybrat dneska. Oehlins? 

O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
pavproch píše:doprdelepráce, nemohli b v mnichově taky udělat retro-edici ///M3 s R6 3.2 a 6MT?
tj pekny

Predni naraznik u nove M2 je dost divnej. 

Nelíbil se mi už na studii, teď se mi nezdá tak hrozný, ale určitě se mi nějak extra nelíbí.
OT: ozvu se, jak mi to vychází.
OT: ozvu se, jak mi to vychází.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Za me mohla vypadat jako zavodni M235 racing.
OT: OK
)
EDIT:
Boze, mi to chvilema prijde jak nejaky gay film, lol. No a pouziti zvuku z M3 E9x ...
OT: OK

EDIT:
Boze, mi to chvilema prijde jak nejaky gay film, lol. No a pouziti zvuku z M3 E9x ...
ref ///M2
Zklamání je u mne povícero...
N55 místo S57
těžká je jak prase
bude mít povinný e-call
zřejmě i povinný StartStop
Nadšení jen jedno - ze vzhledu a barev, speciálně vevnitř...
až ji budou mít v CarTecu jako předváděčku, sem sice první na seznamu zájmeců o jízdu, ale sem silně skeptický....
bude to (stejně jako bondova ///3) na mně asi krapet moc rychlé a krapet moc bez (charakterního) motoru...
jo a za 1.2 mega nebude ani bez dépéhá.... zase ale... příští rok budu mít kulatiny, žeby mi firma koupila dáreček????
(nekoupí, bo se staví fabryka...)
Zklamání je u mne povícero...
N55 místo S57
těžká je jak prase
bude mít povinný e-call
zřejmě i povinný StartStop
Nadšení jen jedno - ze vzhledu a barev, speciálně vevnitř...
až ji budou mít v CarTecu jako předváděčku, sem sice první na seznamu zájmeců o jízdu, ale sem silně skeptický....
bude to (stejně jako bondova ///3) na mně asi krapet moc rychlé a krapet moc bez (charakterního) motoru...
jo a za 1.2 mega nebude ani bez dépéhá.... zase ale... příští rok budu mít kulatiny, žeby mi firma koupila dáreček????

(nekoupí, bo se staví fabryka...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Myslíš, že má cenu vůbec vrážet peníze do BMW? Auru a design ta auta mají neskutečnou, ale pokaždé, když s nějakým jedu od dob E46, jsem hodně zklamán. Zpracování a materiály interiéru pod úrovní korejců, vrzání. Slavný i-drive je docela fajn, ale konzola s tlačítky ve Volvu je MNOHEM rychlejší a intuitivnější. 2.0d je svou hrubostí chodu těžký archaik, většina BMW je těžce podvybavená (na dnešní dobu). Kdybych měl aspoň pocit, že šasi nějak obzvlášť dobře funguje a hlavně vydrží, ale ten nějak nenacházím. S xDrive je to pak úplně v <> a samy servisy přiznávají, že se jim rozvodovky předku sypou... Tak nějak mám pocit, že si spousta lidí nechce přiznat, že současné BMW už s těmi starými nemají nic společného a čekají zázrak, že se zase objeví nějaké staré dobré BMW. Možná sem-tam nějaký model připomene minulost, ale lépe už bylo...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek