Chlubítko univerzální

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Chlubítko univerzání

Příspěvek od Stepan »

nigga:
To první neudělám
S tím druhým jsem začal
A ten zbytek není problém :D

Ale právě kombinace sedavého zaměstnání, přesun ctěného pozadí pouze automobilem a VŠ životního stylu se na mě začala nepěkně podepisovat a když jsem se nedávno měl vyjít 4 patra (v práci na cigáro a nefungovaly výtahy) a v půlce jsem si musel dát pauzu, naznal jsem, že je potřeba něco udělat :D
black on black, petliter, jebem na too :ar!
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

Stepan píše:nigga:
To první neudělám
S tím druhým jsem začal
A ten zbytek není problém :D

Ale právě kombinace sedavého zaměstnání, přesun ctěného pozadí pouze automobilem a VŠ životního stylu se na mě začala nepěkně podepisovat a když jsem se nedávno měl vyjít 4 patra (v práci na cigáro a nefungovaly výtahy) a v půlce jsem si musel dát pauzu, naznal jsem, že je potřeba něco udělat :D
Get a load of this guy, chudej študák s autem. :-B

U nás na škole taky chytali infarkty, ono to je všude stejný. Buď máš ve škole gym rats nebo tlustý nerd gejmrs. :D
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Moje sedavé zaměstnání eliminuje možnost být chudým studentem. Zaprvý mě dobře platí, zadruhý jsou na mě doma pyšní a to taky něco hodí :D
black on black, petliter, jebem na too :ar!
blah
Pan Řidič

Příspěvek od blah »

tak ja mam proste pravidlo ze kdyz to jde, beru schody, a clovek se pak nemusi tolik trapit v posilce :ymhug:
samozrejme teda zalezi v jakym prostredi se pohybuje, ale ja jsem bydlel v patym patre a vsechny dalsi budovy mely taky dost pater
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

blah píše:tak ja mam proste pravidlo ze kdyz to jde, beru schody, a clovek se pak nemusi tolik trapit v posilce :ymhug:
samozrejme teda zalezi v jakym prostredi se pohybuje, ale ja jsem bydlel v patym patre a vsechny dalsi budovy mely taky dost pater
+1, pak taky jeste pomaha parkovat na nejzasim konci parkoviste u nakupaku, poridit si malej kos na odpadky a chodit s nim castejc a nezrat a nechlastat jak kdyby mel nastat konec sveta :)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Snowman000 píše:Steka z poctivej hovadziny este vychytaneho nemam...to uz je vyssi divci ;))
Zatial iba z tuniaka, ktory sa v tom momente stal mojou najoblubenejsou rybou :x
Jsem si na tebe dneska vzpomněl. Koupil jsem v supermarketu kilo stařený (35dní vyzrálý :x ) krásný kus hovězí flákoty a byly z toho zatím nejlepší bifteky co jsem si doma dělal. Dokonce to mělo z jedný strany i krásnou vrstvu tuku, která byla v kombinaci s masem úplně fámózní. Jak to maso není dobře vyzrálý, tak to prostě není ono. Když je ale správný maso, tak je to možná jednodušší než hambáč.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Yo!, neska první (pěší) výlet v horách (ne za chalupou, kam chodím na zproproproch už co mě pustili ze špitálu)

Odspoda skrz Podstupně nahoru k soše a z5. Dvě a půl hodiny zdravé práce, bo místama dvouvaječný mokrý těžký sních. Ešče že to tam bylo (aspoň místama) poježděné skútrama, jinak bych sem tam hrabal hore ešče fčíl.

Kuwa, já su tak ščastné.... myslím, že v březnu zkusím i skialpit.... teda skibeskydit... :skiing smiley:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
k86
Mistr volantu

Příspěvek od k86 »

Kurva, kdyz vidim, ze jsi prispel do tohoto vlakna, tak me mrazi v zadech co to bude.

Drzim palce
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: chemo s názvem matrix mi fakt rozhodilo matrix.... :D
Jo, rozhodilo, teda asi ta chemie, ač sem víc než tři měsíce po ní, začalo se mi objevovat "brnění" nervů (chvíli stojím, jdu nebo sedím vzpřímeně, pak předkloním hlavu a nervama od pasu dolů mi projede sekundový impulz jako bych dostal el. ránu)... na webu sem našel informaci, že po metotrexátu (a ten sem dostával a ne málo) může s odstupem i několika měsíců nastat tzv. demyelinizace nervů, která se prý projevuje přesně jak to zažívám.... doufám, že mi tohle potvrdí i specializovaní dochtoři příští týden .... :ympray: (čti: nerad bych skončil na vozíku či tak něco....)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak fyzička je (skoro) zpět... neska ráno sem vyšel z chalupy, došel k soše a sešel dolů ke skokanovi na basufku. Tři a půl hodiny - tj. čas srovnatelný jako dříve.... \m/

(A co sem měl dělat, že... dyž bylo za a) křasně a za bé) pindica byla v ta3.....)
Odpovědět