Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...

2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Je vidět, že pravidla si evidentně upravuješ tak, aby hrála ve tvůj prospěch. Která psychologie osobnosti se tím jen vyznačuje?

Případně nedokážeš rozpoznat rozdíl mezi úplatkem a vyjednat si slevu, resp. cenu.
Aneb úplatek jsem nedal a ta cena taky nesedí

Nechápu.
Na tržišti si domluvám cenu. To je dle tebe OK?
U policie jsem si domluvil cenu, na přímý dotaz příslušníka. To je dle tebe KO?
Na tržišti si domluvám cenu. To je dle tebe OK?
U policie jsem si domluvil cenu, na přímý dotaz příslušníka. To je dle tebe KO?
- Truck Daškam
- Letec
já ty blbosti těch x posledních stránek nečtu, ale takto: v bosně když mě zastavili za červenou co sem přehlíd, tak vůbec nechtěli abych platil pokutu ale rovnou si košatě řekli že chtěj 20€. v překladači mi psal jak by mě museli vzít na stanici a různý blbosti, prostě rovnou chtěli úplatek a vůbec ne platit pokutu. a tak to tam bude asi všude. tam je asi těžký zaplatit pokutu legitimně. a když bys na tom trval tak tě osolej až se posereš
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Konečně někdo s přímou zkušeností, jak to reálně funguje a ne kecal od klávesnice.
Jinak 20E, tos byl ještě docela štědrý, spokojili by se s méně. Ale byl jsi v Bosně, ta je trochu bohatší, tak tam jsou možná jiné poměry, než jsem měl já
Jinak 20E, tos byl ještě docela štědrý, spokojili by se s méně. Ale byl jsi v Bosně, ta je trochu bohatší, tak tam jsou možná jiné poměry, než jsem měl já

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, že ani Céda a ani TD, by na pokutě netrvali a velmi rychle by pochopili, že o tu policistům ani nejde.
Jako, když tě zastaví polícia v SK a policista, co ti ukazuje tabulku kolik bys mohl dostat, má na ruce Rolexy
Tam je taky vše jasné...jenom to není za 20€.
Jako, když tě zastaví polícia v SK a policista, co ti ukazuje tabulku kolik bys mohl dostat, má na ruce Rolexy

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Tak jedna vec je nekomplikovat si zbytocne zivot ked to nema ziadny prinos a druha je davat to na uroven nakupu zeleniny 
Zamienat zlavu za uplatok je tiez silna kava.

Zamienat zlavu za uplatok je tiez silna kava.
- Truck Daškam
- Letec
Asi tak. Přijde mi víc než komické, že to napadne někoho porovnávatTak jedna vec je nekomplikovat si zbytocne zivot ked to nema ziadny prinos a druha je davat to na uroven nakupu zeleniny![]()
řidičBOB: O to vůbec nejde. Debata vzešla z tvrzení, že se člověk má k přetupku postavit jako chlap - co hůř, že Petr tady začal okolo sebe kopat nožičkama, že o úplatek vůbec nejde
Chápeš to?
+1
Nejsem překvapen, že ty tam ten rozdíl nevidíš... Tak hlavně, že si to sám sobě dokážeš odvůdnit a úplatek jsi vůbec nedal.
řBOB: může být, ale pak bych tady nedělal vlny, jak jsem mu nedal úplatek, když to úplatek byl. Já to řešil tak, že nedostal ani těch 5€.