Politický koutek
Re: Politický koutek
On si chce uzit jeste chvilku “slavy” nez ho Andrej vymeni spolu s Okamurou, kterej se bude divit co na nej v blizkem čase vyleze 
Je fajn, že si může každý demonstrovat, ať před volbama proti Fialovi, tak teď proti Babišovi. Demokracie skončí, až se jednou nebude respektovat výsledek voleb a udělá se převrat jako ve 48. Do té doby pohoda.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: je to tak.
Stepan: já PP na jednu stranu rozumím. On je prostě zásadový, právníci Miloše Zemana našli onehdá paragraf v Ústavě, podle kterého se on teď řídí. Úplně ho chápu, proč takového floutka z Jižáku nechce jmenovat ministrem.
Na druhé straně bych na jeho místě svolal tiskovku, ještě jednou bych shrnul všechny důvody, proč by se ten hranatý tragéd neměl stát ministrem a následně bych oznámil, že složení vlády je věc premiéra; že premiér mi přinesl návrh na jeho jmenování a jak pravil Leonid Brežněv: éto váše ďélo!
A oznámil, že zítra ho jmenuji ministrem.
Bureš by v tu chvíli podle mne rozkousal netopýra.
Stepan: já PP na jednu stranu rozumím. On je prostě zásadový, právníci Miloše Zemana našli onehdá paragraf v Ústavě, podle kterého se on teď řídí. Úplně ho chápu, proč takového floutka z Jižáku nechce jmenovat ministrem.
Na druhé straně bych na jeho místě svolal tiskovku, ještě jednou bych shrnul všechny důvody, proč by se ten hranatý tragéd neměl stát ministrem a následně bych oznámil, že složení vlády je věc premiéra; že premiér mi přinesl návrh na jeho jmenování a jak pravil Leonid Brežněv: éto váše ďélo!
A oznámil, že zítra ho jmenuji ministrem.
Bureš by v tu chvíli podle mne rozkousal netopýra.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW