Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
VS*
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od VS* »

PROTECTOR 850czAL vs BEL RX65iCZ...........Passat B7 s R10 na odjezdu
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Poslyšte - nikdo z naší rodiny nebyl nikdy členem KSČ, děda byl dokonce za komančů zavřenej. Já nevím, proč mi rodiče dali jméno, které mám.
No vidíte, u mě to bylo podobné, a přece vám to nebrání mě obviňovat z bolševizmu.

řidičBOB píše:Vůbec netuším, co s tím má společného služba u PČR, která se odehrávala xlet po revoluci...
A co má společného s antiradary mé studium, které se odehrávalo ještě před revoluci? V té době se totiž nedalo vybrat, na kterou zahraniční školu chcete jít, a pokud si chtěl člověk zkusit školu v zahraničí a/nebo si vybral obor, který se u nás nepřednášel, tak moc na výběr neměl.

řidičBOB píše:A když jste xlet vesele prodával 975tky, tak Vám tohle nevadilo?
Ne, a proč by mělo? Jednak byl Beltronics 975 dlouhá léta jediným pevným antiradarem vhodným pro ČR a jednak jej zákazníci převážně používají v ČR, kde nelegální není. Ovšem vybrat jej za základ "diskrétního detektoru" a chlubit se tím, jak je neodhalitelný v zahraničí, je úplná blbost.

anti-antiradary.cz píše:... líbí se mi jak kopete kolem sebe aby jste zastínil vlastní nekalosti a zejména neschopnost. Nahrávat si něčí hovory asi není úplně košér, stejně jako to, že není košér lhát svým obchodním partnerům...
Lepší je být neschopný než všehoschopný jako Vy. Ohledně nahrávání a lhaní je to prašť jako uhoď a Vy děláte i jedno i druhý!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Tyhle všechny vzájemné výpady, které jako obvykle iniciuje řidič BOB, autorovi původního dotazu moc nepomůžou. Našel jsem ale vhodné řešení, které by mu pomoct mohlo, byť je mírně dražší než jeho původní představa 5.000 Kč:

http://auto.bazos.cz/inzerat/18357318/A ... ilaser.php
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Ne, a proč by mělo? Jednak byl Beltronics 975 dlouhá léta jediným pevným antiradarem vhodným pro ČR a jednak jej zákazníci převážně používají v ČR, kde nelegální není. Ovšem vybrat jej za základ "diskrétního detektoru" a chlubit se tím, jak je neodhalitelný v zahraničí, je úplná blbost.
Tak proč ta kampaň s RDD, když přiznáváte, že i Vaši zákazníci používají AR převážně v ČR??
Strašíte s něčím, co jste na vlastní oči v provozu nikdy neviděl a velmi pravděpodobně ani neuvidíte. Ale jak je Vaším zvykem, tak jistě nějakej hejhulák, který namontoval již tisíce detektorů Vám říkal, že slyšel, že už někoho odhalili :D :D :D
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 17 zář 10:54, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Trošku netradičně zadní kamera - ta přední prostě nejela :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Mario
Spolujezdec

Příspěvek od Mario »

Jelikož se mě sešlo pár nabídek, tak bych byl rád kdyby se vyjádřili zkušení:
bazar LI DUAL za 8000
bazar AL G9 SINGL za 5000 s půl roční zárukou
nový M27 za 5000 s plnou 2letou zárukou.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Blinder je low-end zařízení...takže tohle bych vyhodil rovnou. V dnešní době s tím jezdí leda idiot, který naletěl kecům prodejce.
LI dual bude slušné zařízení, pokud nemá archaický SW.
G9 je taktéž velmi slušné zařízení...singl určitě dostatečně pokryje přední část vozidla.
Pokud Ti opravdu jde o co nejnižší investici do jisté ochrany, tak G9. Pokud máš peněz nazbyt, tak +/- stejnou službu Ti udělá LIčko.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Tak tady bych sám nevěděl, co si vybrat. AL G9 je AL G9, ale ten Blinder je za velmi dobrou cenu a záruka je záruka. Zrovna dnes jsem ještě něco řešil s tím MB E350, takže jsme ještě jednou otestovali pokrytí, a dá se s TS změřit jenom při zamíření na střechu nebo zpětné zrcátka, tak pro běžné použití to naprosto postačuje. Ovšem čidla jsou opravdu dost velká.

Abych to ještě trochu ztížil nebo ulehčil, tak ten LI by byl za 7.000 Kč a také s 6měsíční zárukou. Řídící jednotka je R 2.9, čidla jsou V 8.5 a firmware je 7.10.

VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Já bych šel do G9 -nejmenší rozměry a největší výkon a když se někdy dokoupí další čidlo dozadu tak se to bude komplet.
Antiradary.cz-to co tam pokrývají ty 2 ukrutně velké čidla blinderu by zvládlo G9 singl naprosto v pohodě! A bylo by o moc menší řezání atd!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

VS* píše:Já bych šel do G9 -nejmenší rozměry a největší výkon a když se někdy dokoupí další čidlo dozadu tak se to bude komplet.
Tohle je rozumný názor...chtěl rozumnou cenu a za tu bude mít velmi slušný produkt...až našetří zase další mince, tak může rozšiřovat.
Bude mít ochranu a neutratí víc než původně chtěl.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět