Dacia Duster
Re: Dacia Duster
...coz neni, protoze jsou jen o trochu drazsi auta, co maj bezpecnost o level vys.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Že by chvalozpěvy leonidase někoho přesvědčily, to se nebojím. Spíše odradily 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
A tak to má být
Každý ať se rozhodne sám za sebe.. 

Taky přikrmím... (sem se už neudržel)
Tak si ho už kup, ať je tu (konečně) klid. Možná.
Tak si ho už kup, ať je tu (konečně) klid. Možná.

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To sis lehce popletl - to byl slogan na jinou sračkuleonidas píše: SUV Dustera nezastaví i s bubny

A možná jsi to tak ani nemyslel, jakou pravdu jsi napsal

Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 03 čer 20:28, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Mozem potvrdit, soferujem obcas logana mcv s bubnovymi, a ta je pri rychlostiach 160+/ pri rychlejsiom zjazde z kopca nezastavitelna
Doslova
Doslova

Asi to nebude tak špatný..pořád si tady,škoda 
Čím dál víc to tu známé baví..a SUV Dustera chtějí..

Čím dál víc to tu známé baví..a SUV Dustera chtějí..
asi adminům přijde normální, že tu postižený krypl leonidas píše škoda, že někdo ještě žije, nebo mně, že by přejel můj skůtr, asi i se mnou 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Nezlob se, ale pokud tví známí (pokud existují) musí číst toto co jsi zde vytvořil a reakce na to vložené (které upřímně řečeno chápu) aby se rozhodli zda koupit či nekoupti Duster, tak je to opravdu dost bída.leonidas píše:m dál víc to tu známé baví..a SUV Dustera chtějí..
Protože :
1) Tady není o Dusteru lautr nic napsáno kromě kydů a keců o ničem
2) Je to tady jeden velký zmatek, dohledatelné informace například od již existujících majitelů by se tady dohledat nedaly, ani kdyby tady byly
3) Můj názor je ten, že ty osobně jsi pro nějaké lidi Dustera spíše hodně zhnusil, protože pokud se řidičům BMW obecně přisuzuje jízda jako po pervitinu, tak u Dustera pokud by se vzal vzorek průměrného majitele od tebe, tak bych takové auto asi vlastnit nechtěl, protože bych měl strach, že mě někdo naloží na odtahovku a odveze do Bohnic.
Apropo : "Do dnešních dnů je Leónidás vnímán jako ztělesnění spartské statečnosti, odvážnosti, bojového ducha a ukázněnosti."
Omlouvám se, ale máš špatně zvolený nick.
Návrh pro Adminy - nebylo by možné některým zlobivým uživatelům místo "podnázvu" na základě počtu příspěvků napsat něco dle vlasntí volby ? Na jiných fórech to lze...Navrhuji něco jako "Toxický bambula" nebo "Lokální šášula"
A výše uvedené si dovoluji sepsat proto, že jsem si dal tu práci, tvé příspěvky jsem prolistoval přes tvůj profil a nenašel jsem tam jedinou radu někomu, kdo něco potřebuje. Žádnou radu z praxe, žádné nabídnutí pomoci, nebo nasměřování k vyřešení problému...Nic pozitivního. Jen kecy o ničem a urážky ostatních, kteří nesdílí tvůj názor.
P.S : A dokonce se ti to už motá, protože tady považuješ 1.6i za nafťák : viewtopic.php?f=11&t=6122&p=166220#p166220 . Zkrátka 335 příspěvků balastu.
Naposledy upravil(a) jirka87 dne pon 03 čer 21:58, celkem upraveno 1 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
co by tak mohl komu poradit, když jeho jediná praktická zkušenost s Dusterem, je vyžebraná zkušební jízda 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time