Slovenská kobra 11

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Slovenská kobra 11

Příspěvek od řidičBOB »

Weeper píše:Však já nenapsal, že ti nevěřim, jen že bych to chtěl vidět. Tam je prostě takovejch parametrů, který musí brát v potaz, že to nebude tak jednoduchý. Takže kdybys to vysvětlil místo napadání, byl bych ti vděčnej ;-)
Chlapče, jednoduchej je tady akorát jeden... Požádej pana Googla, ať Ti najde dokumentaci k PolCamu a z nej je vše jasné, pokud je někdo schopen pochopit psaný text.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
tracid
Autoškolák

Příspěvek od tracid »

řidičBOB píše:
tracid píše:podle tohohle odkazu bych si tak jisty nebyl ;) http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/do ... ?id=685189
Pleteš hrušky s jabkama... Tohle je jednak jiný příklad než byl původně nastínen a jednak se NSS nelíbilo zejména pochybení SO...přečti jsi odůvodněn tohoto rozhodnutí a možná se Ti rozsvítí \m/
Ciste technicky vzato, pokud v case mezi merenim a odchyceni se passatu ztratim z dohledu (treba predjeti auta), nebo mam zadni okno zatmavene na 75%, neexistuje jednoznacny dukaz, ze jsem opravdu ridil ja. Nebo se mylim? Pokud ano prosim vyved me z omylu a napis na zaklade jakeho dukazu policista urci, ze jsem jednoznacne ridil ja.
tracid
Autoškolák

Příspěvek od tracid »

řidičBOB píše:
tracid píše: Vedel jsem, ze jsem na cervenou 100% jel, takze sazka na drzost vysla dobre :) Vsadim se, ze tak 50% ridicu, mozna vic, by bez kecu priznalo chybu a zaplatilo a bylo na par mesicu bez papiru. Ono psychika hraje svoje a modra diskoteka za zady v 11 vecer neni zrovna prijemna.
A co to dokazuje? Že byl policajt blbec a zkoušel to na Tebe? Byl to lempl, který dělá policajtům jenom ostudu.
At je to jak chce, nic to nemeni na tvrzeni, ze s drzosti dojdes dal. Kdybych nebyl drzy a nevsazel na dukaz, ktery by ve finale jasne prokazal moji vinu tak platim.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Weeper píše: Nechceš tu storku ještě jednou obnovit, pro ty co jí neznaj? :D Tohle byl svýho času nejlplepší pilíř zábavy a musim :ymapplause:
Troufám si tvrdit, že ty absolutně nevíš, o čem je řeč...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tracid píše:Ciste technicky vzato, pokud v case mezi merenim a odchyceni se passatu ztratim z dohledu (treba predjeti auta), nebo mam zadni okno zatmavene na 75%, neexistuje jednoznacny dukaz, ze jsem opravdu ridil ja. Nebo se mylim? Pokud ano prosim vyved me z omylu a napis na zaklade jakeho dukazu policista urci, ze jsem jednoznacne ridil ja.
Čistě technicky vzato: Tvůj původní dotaz nic neříkal o ztrátě z dohledu, takže teď tady modeluješ zcela jiný případ než na který padla moje reakce.
Jen pro osvěžení:
Kdyz uz se tady probiraji passaty, napadla me takova v podstate realne blbost, ale zajimalo by me jestli by to melo s dobrym pravnikem sanci:
Jedu ve dvou (nebo vice) lidech, zmeri me zezadu passat, pusti majaky, dojede me a zastavi a ja jim na to reknu, ze v dobe spachani prestupku ridila osoba blizka a pokud tvrdi, ze ne at mi dokazi, ze jsem v dobe spachani prestupku ridil ja. Realne nesmysl se za jizdy treba ve 160 km/h vystridat za volantem, teoreticky to ovsem mozne je
Čistě technicky: v případě, že by jsi se jim opravdu z dohledu ztratil, tak bude záležet na provedených důkazech a na tom, jak se s nima vypořádá správní orgán. V tom linku, co jsi s ním tady machroval, byl základním kamenem úrazu úředník pitomec, který to celé poslal do kopru, aniž by to tušil.
Takže znovu odkazuji na pana Googla - najdi si odůvodnění toho rozsudku a snaž se pochopit psaný text. Jinou radu nemám.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

vasco - to máš pravdu, úplný detaily nemám páru, ale mě stačilo k pobavení si představit typa jak volá a zkroušeně při pokleku v kukuřičnym poli řiká - „rychle sem přijeď ty vole, ujeli jsme fízlům a sedíme schovaný v poli, nemůžu mluvit dělej, čau“ :D
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ajo, už koukám, že se to kdysi už někde řešilo... :-D Co už no... :-D
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Weeper píše:vasco - to máš pravdu, úplný detaily nemám páru, ale mě stačilo k pobavení si představit typa jak volá a zkroušeně při pokleku v kukuřičnym poli řiká - „rychle sem přijeď ty vole, ujeli jsme fízlům a sedíme schovaný v poli, nemůžu mluvit dělej, čau“ :D
=)) skoro tak to bylo :D jen jsem komunikoval s nekolika cleny kukuricneho komanda separatne.. jeden mi volal co maji delat, druhej mi tipl telefon ze nemuze mluvit ze se schovavaji pred fizlama v kukurici :D treti volal jestli bych nemohl prijet :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Dobrý bylo taky, jak tomu jednomu volala devadesátiletá babička, že u ní byli v devět večer dva četníci a ptali se, jestli jejímu vnukovi někdo neukradnul auto... :-D
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Bond007 píše:=)) skoro tak to bylo :D jen jsem komunikoval s nekolika cleny kukuricneho komanda separatne.. jeden mi volal co maji delat, druhej mi tipl telefon ze nemuze mluvit ze se schovavaji pred fizlama v kukurici :D treti volal jestli bych nemohl prijet :D
Já řikal, že to znovuzrození týhle storky bude mít šťávu :D :ymapplause:. Jak k tomu v tom předchozim příspěvku přidal ještě tu smrtku =)) 8-x
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
Odpovědět