Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
prosimte otevri si web audi, spust si tam A4 a A8 a koukej se na ty podobnosti. Predek ma podobnost ve 4kruzich a typu predni masky, z boku jsou to oba sedany a ze zadu maji oba SPZ a koncova svetla. Ano, jsou si podobne, ale ze by to byla nejaka kopie, to vazne ne.
Tak to sa hlavne paci ludom co maju mensi (lacnejsi) model znacky, ale naopak to uz rozhodne neplatiExFun píše:ale v rámci značky jsem pro, aby auta vypadala stejně a lišila se jen velikostí.

Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
no jak kdy..divil by ses kolik lidí si kupuje A8 proto, že to nepůsobí draze na obyčejný lidmerlin píše:Tak to sa hlavne paci ludom co maju mensi (lacnejsi) model znacky, ale naopak to uz rozhodne neplatiExFun píše:ale v rámci značky jsem pro, aby auta vypadala stejně a lišila se jen velikostí.

ja tedy znam par majitelu sedmicky ci A8 (eSko asi zadneho) ale ani u jednoho jsem pri debate o jeho voze nezachytil, ez by resil, ze ten nizsi model vypada jak ten jeho. Kdyz jsem na to narazel, tak veskrze argumentovali, ze ta auta jsou jina a ze to kazdy pozna. Tudiz zrejme nejsem obalen zakomplexovanymi lidmi. Ale je taky pravda, ze na rozdil od jinych znamych, kterym po desitkach umrely auta s haldexem, mym se to nestalo apod. 

a jak ty to prozivas, ze mas jen trochu vetsi A3?Alex.. píše:no jak kdy..divil by ses kolik lidí si kupuje A8 proto, že to nepůsobí draze na obyčejný lidmerlin píše:Tak to sa hlavne paci ludom co maju mensi (lacnejsi) model znacky, ale naopak to uz rozhodne neplatiExFun píše:ale v rámci značky jsem pro, aby auta vypadala stejně a lišila se jen velikostí.
ty nikdy nesklames a to je dobre v dnesnej dobe je dobre ked sa moze clovek aspon na nieco spolahnutgoes píše: Ale je taky pravda, ze na rozdil od jinych znamych, kterym po desitkach umrely auta s haldexem, mym se to nestalo apod.

to se s tebou uz poveze nafurt 

mám to v pažigoes píše:a jak ty to prozivas, ze mas jen trochu vetsi A3?Alex.. píše:no jak kdy..divil by ses kolik lidí si kupuje A8 proto, že to nepůsobí draze na obyčejný lidmerlin píše: Tak to sa hlavne paci ludom co maju mensi (lacnejsi) model znacky, ale naopak to uz rozhodne neplati

tak A8 obecně kupují chudáci co nemají na Sgoes píše:ja tedy znam par majitelu sedmicky ci A8 (eSko asi zadneho) ale ani u jednoho jsem pri debate o jeho voze nezachytil, ez by resil, ze ten nizsi model vypada jak ten jeho. Kdyz jsem na to narazel, tak veskrze argumentovali, ze ta auta jsou jina a ze to kazdy pozna. Tudiz zrejme nejsem obalen zakomplexovanymi lidmi. Ale je taky pravda, ze na rozdil od jinych znamych, kterym po desitkach umrely auta s haldexem, mym se to nestalo apod.

Inak A3 do tohoto CloneClubu "zatial" nepatri.
Inak vsimol si niekto ze som nikdy nenapisal ze AUDI sa mi nepaci alebo ze ho nemam rad
, naopak je to jedno z aut nad ktorym by som rozmyslal.
Inak vsimol si niekto ze som nikdy nenapisal ze AUDI sa mi nepaci alebo ze ho nemam rad