MPLB - OT a navazující diskuze
Re: MPLB - OT
mne jo, mam si vybrat nejaky komunikator a nevim jaky, asi blekbery, at jsem poradny manageros

Ja a moji tatransky priatelia hovorime ANOgoes píše: asi blekbery, at jsem poradny manageros

ale musis si aktivovat aj sluzbu BIS inak nema BB vyznam.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
tak jak od tater k dunaju zni, ze ja, tak ja

- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Právě - chce to účet u nich, tak nějak konstantní připojení k internetu... a prostě u nás to bohužel nemá využití jinde než v korporátní sféře, nic pro obyčejné užití.

„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
						(Moucha)
tam mne stve halvne to, ze to nema GPS, resp. ma ale neni pro to pouzitelna navi a to je blbe 

Navigovat sa mobilom, to ma ani nenapadlo  ja mam mobil na telefonovanie, email, web, sms, vynimocne mms...
 ja mam mobil na telefonovanie, email, web, sms, vynimocne mms...

ja mam mobil na telefonovanie, email, web, sms, vynimocne mms...
 ja mam mobil na telefonovanie, email, web, sms, vynimocne mms...Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
ja mam mobil na vsechno mozne. navi pouzivam jako nouzovou prenosnou typicky pesi vylet v nejakem meste, donavigovani se v aute apod. zjistovani kde co je, kdyz to zrovna potrebuju. Pak pouzivam mobil na volani, pak ho pouzivam na prehravani filmu pred spanim bo TV v loznici nechci a mobil mi na to dostacuje. potrebuji to ovsem rozsirit o email a web. blekbery se mi az na GPS jevi jako super.

Tak si kup nieco s Androidom, to je asi najuniverzalnejsie pouzitelne.

Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
cece ja se v tom hovno vyznam a kdyz kolem sebe vidim lidi, kteri vyuzivaji "mobilni kancelar" tak temer bez vyjimky jedou na BB, coz mi rika, ze pro tuto cinnost to bude fajn