Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Tak ale co ti brani mat na dedine nabijacku doma...
Při rekonstrukci jsem už s nějakým EV počítal, tak mám dimenzovaný kabel na 2 parkovištích, čili fyzicky jsem připraven, psychicky zatím ne 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Máti už je připravená taky. Kabel v garáži, panel na střeše, nájezd do 10kkm, většina na přískokách do kilometru, dálky jiným autem...
Akorát se těžko hledá nějaký důvod "proč jo", když, vzhledem k minimálnímu nájezdu je úspora v absolutních číslech zanedbatelná a standardní spalovák se, vzhledem k nájezdu, ani za dekádu nestihne posrat.
Akorát se těžko hledá nějaký důvod "proč jo", když, vzhledem k minimálnímu nájezdu je úspora v absolutních číslech zanedbatelná a standardní spalovák se, vzhledem k nájezdu, ani za dekádu nestihne posrat.
black on black, petliter, jebem na too 
Tak na příměstské postrky nic příjemnějšího než EV není. Žádné váhání motoru nebo převodovky, ticho, při domácím nabíjení na benzinky už nemusíš vůbec. Kouzlo to má, akorát jako nosné řešení automobilového průmyslu to kulhá na všechny nohy.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam aktualne na 5 dni a je to vraj jedno z tych uz "co je lepsie jak spalovak" a teda fakt ne diky...stoji to 2,5 mega, vazi to 2,5 tony a pri mojom pouziti (rozumej tempo ala Touran) mi to vydrzi tak na 250km 
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Co jsi vyfasoval?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH