Tak, jak to popisuješ, to zní fajn.
Jen na drobnost, že cesta do Wroclawi by normálně byla bez vynucené přestávky a fungovalo to vcelku dobře i díky štěstí, že jsi měl u ZOO volnou nabíječku. Kdyby tam nebyla, nebo byla obsazená, po ZOO si dáš ještě vynucený oběd nebo aspoň kafe u nabíječky.
Mě čeká 14 dní s elektrem koncem ledna, tak jsem na to zvědavý. Moje poslední zkušenost byla před pár lety s e-Golfem, to byla tragédie, tak uvidíme, co vynucený výlet s Mustangem Mach-E.
Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
-
mlunovozík
- Autoškolák
Zbytečně to dramatizuješ. 0,8 krát 77 je 61,6. Do Wroclavy jel za 19,9 a i kdyby to bylo 300km, tak 60 je pořád míň než 61,6. Zastavoval jenom proto, že má slabé nervy nebo je lakomý (nabíjecí karta zdarma jenom v ČR u E.ON)
Do Wroclavy `potřeboval` jet a do ZOO šel až druhý den. Tak to měl krom nabíjení u zoo možnost asi tak dalších 16 hodin auto nabíjet někde jinde. Asi se mu nechtělo nebo nabíjení u ZOO byla logisticky nejjednodušší šance.
Do Wroclavy `potřeboval` jet a do ZOO šel až druhý den. Tak to měl krom nabíjení u zoo možnost asi tak dalších 16 hodin auto nabíjet někde jinde. Asi se mu nechtělo nebo nabíjení u ZOO byla logisticky nejjednodušší šance.
Tak ono to hledání vhodných nabíječek a napětí, zda dojede a jakou rychlostí, je samo o sobě sakra drama.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.