Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
neska (tedy poněkud v drsnějších podmínkách s deštěm a sněžením) sem si opět zařídil/zařádil: z Plzně I/19 až na I/4, po ní kousek na jih, pak II/121+II/138+II/147+II/148+I/34+II/149+II/128+II/152+II/408+II/398+II/408 až do Hrušovan nad Jévišoffkou... 

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
neska ráno sem po mnoha letech musel z Brunnu na SZ přes vysočinu (II/385, II/354) .... 

neska průjezd vysočinou od jihu na západ II/400+II/399+II/352+II/409+II/639 (a i ještě kousek víc, ale to už si nepamatuju) 

na závěr třídenní služebky (2000 řidičsky vděčných km) sem si střihnul zrychlený průlet II/152 z Nové Bystřice až za dukovany potem z donucení II/392 a I/23 (bo II/152 je tam dál směr brunn uzavřená).... plná nádrž stačila jen na 425km.... 

a fčíl sem dostatečně vyřízený.... a to to jak obrazně (ukojené řidičské vášně), tak i doslova (jako že sem hotovson)
tenhle víkend i celý příští týden rozhodně nebudu dobrovolně sedět za volantem...

a fčíl sem dostatečně vyřízený.... a to to jak obrazně (ukojené řidičské vášně), tak i doslova (jako že sem hotovson)
tenhle víkend i celý příští týden rozhodně nebudu dobrovolně sedět za volantem...
dobrá zpráva.... nad hrází přehrady šance opravujou estakádu na I/56 a tudíž je u ostravice  a na Ebece zákaz vjezdu náklaďákům....  

okolo přehrady je to tím pádem boooožžžžžííííííí!!!! (akurváth bacha na zběsilé motorkáře
 )
kéž by ten zákaz už byl nafurt....

okolo přehrady je to tím pádem boooožžžžžííííííí!!!! (akurváth bacha na zběsilé motorkáře
kéž by ten zákaz už byl nafurt....
a ostravici neska kasírovali těžkotonážní přestupitele....

neska krásná téměř bezprovozní podvečerní vyjížďka m4Zlikem okolo šanců, pak na Visalaje a zpět.... 

Myslel jsem na to, že bych také vyrazil, ale nakonec projížděl jen po okolí, bo v dílně na druhém autě už mně do nebavilo.

krásnýcha řidičsky vděčných 180km podvečerníma okreskama v Poodří, Oderských  vrších a taky Kelčské pahorkatině (kupodivu prakticky bez provozu a taktéž bez PaChů a jejich přisluhovačů)  

- Miloslav Durina
 - Autoškolák

http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... ORjo4p1zcS
v popisech i GPS souradnice A-B
mne rozbite az tak nevadi, je to o to zajimavejsi, klikatost je prvorada...
casem pridam dalsi, napr. Plzensko je na pekne cesty s dobrym asfaltem a minimem provozu celkem bohate
kouzlo prvnich tri oceni spise fandove rally, pro rychliky bude pekny pohled na ctyrku (minimum provozu, toceno v pondeli kolem jedne odpo)
enjoy

v popisech i GPS souradnice A-B
mne rozbite az tak nevadi, je to o to zajimavejsi, klikatost je prvorada...
casem pridam dalsi, napr. Plzensko je na pekne cesty s dobrym asfaltem a minimem provozu celkem bohate
kouzlo prvnich tri oceni spise fandove rally, pro rychliky bude pekny pohled na ctyrku (minimum provozu, toceno v pondeli kolem jedne odpo)
enjoy
https://www.youtube.com/user/CammarroSS