Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
já se nesměl postavit 2 hodiny po ... což sem dodržel a zaplaťpanbu hlava dunět nezačala
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja jsem byl rad ze se v tu chvili udrzim v sede na posteli, takze mi ani nemuseli rikat, at nevstavam 
Ale pocit je to kurevsky neprijemnej, prvni mi delali normalni jehlou u nas v reznictvi, druhej v brne nejakou specialni atraumatickou, alespon ze jsem mezi tim mel vylet vrtulnikem.

Ale pocit je to kurevsky neprijemnej, prvni mi delali normalni jehlou u nas v reznictvi, druhej v brne nejakou specialni atraumatickou, alespon ze jsem mezi tim mel vylet vrtulnikem.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Jarka:
mozna se spatne divam, ale nepotkal jsi spis Opel GT (2007-2010, nez Speedster?
mozna se spatne divam, ale nepotkal jsi spis Opel GT (2007-2010, nez Speedster?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som videl v BA oranzovu Issetu
(a taktiez cierne Murcielago roadster, a kovovo sedu M2)

(a taktiez cierne Murcielago roadster, a kovovo sedu M2)

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
bully: jo, kamarád už mě na to taky upozorňoval. Každopádně, na to že to má 264 koníků, tak to neodjíždělo zas tak divotvorně
.

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

YO!
Konečně (bohužel taky ale jen dočasně, bo brzo už zase budu žrát chemii) sem se neska ráno při zdravotní vycházce cítil (skoro) normálně - 700 výškových nahoru na cca 6 km, ditto dolu, to vše asi za dvě hoďky. Kuju
Konečně (bohužel taky ale jen dočasně, bo brzo už zase budu žrát chemii) sem se neska ráno při zdravotní vycházce cítil (skoro) normálně - 700 výškových nahoru na cca 6 km, ditto dolu, to vše asi za dvě hoďky. Kuju

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Hodil jsem do sebe 1,5 vodky + pivéčko,hodil sem to Michkovi do kufru(do Astry,den poté se jeho máma ptala proč to v kufru smrdí odpověděl:Dejv tam pokládal chlast) 

Proč my ty kozy žerou avatar?
Viděl jsem na Tour jednoho, co lyžoval po trávě. Neodskočil sis do oblíbeného Frankrajchu? Ale vážně, je vidět, že máš formu pořád:-)pavproch píše:YO!
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nech to bejt, časem to zaroste a budou tam lítat kachny. Vyzkoušeno u kámoše 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.