Jinak třeba právě ta G80 mi přišla z výroby na P-Zero (chodilo to buď na M 4S nebo Pirelli, nikdo nevěděl kdo co dostane, nebyl v tom systém) a sami dealeři o tom věděli, že ty Pirellky s tím vůbec nefungují. Něco tak příšerného jsem nezažil, vydržel jsem na tom tuším 3000km a pak to vyměnil za moje milované Super Sporty, bylo z toho jiné auto.
No a teď na 992 to mám přesně naopak, jezdím P-Zero v N0 specifikaci a je to skvělé, GY N0, co na tom byly z výroby, tak byly taky nic moc. I novinářská auta se prý dávají na P.
A na ty nové Conti SportContact 7 jsou tak skvělé recenze, že přemýšlím, že to vyzkouším jako další v pořadí...
Není holt na ty pneušky žádný manuál...
Bát se ještě "neprémiových" gum?
Re: Bát se ještě "neprémiových" gum?
Ty Conti vyzkoušej, mám je tam poprvé a fungují super, znatelně ochotněji zatáčí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na Hankooky tiez nemozem povedat kriveho slova letne aj zimne...jedine trosku rychlejsie miznu a maju vacsi valivy odpor, takze o nejaku desatinku vacsia spotreba. Ale cena je viac nez fajn.
Ale inak vzdy ked je moznost Michelin PS4 alebo PS5 tak preferujem tie, pod nimi GY Assym a na mensie rozmery kde neni Mich ani GY tak Conti CPC6/7 (Touran R16) a potom Hankook.
Bridge a Pirellky mi nikdy osobne nesedeli...
Ale inak vzdy ked je moznost Michelin PS4 alebo PS5 tak preferujem tie, pod nimi GY Assym a na mensie rozmery kde neni Mich ani GY tak Conti CPC6/7 (Touran R16) a potom Hankook.
Bridge a Pirellky mi nikdy osobne nesedeli...
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Chlopi, sem si myslel, že sem to fčera uzavřel a získal větší možnosti co obouvat, jak tady ale čtu ty vaše následné příspěvky, já to snad ešče přehodnotím, resp. vrátím, tam gde sem byl předtím: Mich, Pir, GY a toť vsjo (a i u nich sa možu, sic ojediněle ale, "spáliť"). Tak mockrát dík, no...TBNT.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
vasco: CSC7 jezdím už druhou sadu a jsou vynikající. Jako nové jsou až neuvěřitelně dobré i na vodě, ale s ubývajícím vzorkem pak ta magická přilnavost na mokru zmizí. Zvládnou i lehčí trackday, ale na něm trpí hlavně na měkčí bočnice.
PP: Ne že by rady pro tebe měly nějaký větší smysl, ale ten Continental si mezi tu prémii opravdu zařaď. Jak řada PremiumContact, tak zejména SportContact jsou velmi nadprůměrné pneumatiky, v rámci vrcholu příslušných tříd. A jsou na topu spolehlivěji než Pirelli, které má občas super gumu a občas průser.
PP: Ne že by rady pro tebe měly nějaký větší smysl, ale ten Continental si mezi tu prémii opravdu zařaď. Jak řada PremiumContact, tak zejména SportContact jsou velmi nadprůměrné pneumatiky, v rámci vrcholu příslušných tříd. A jsou na topu spolehlivěji než Pirelli, které má občas super gumu a občas průser.
Jo, ty CS7 dozadu na daily zřejmě koncem léta vyzkušam. Dík.
+ dyž to bude OK, tak jedna vlaščoffka to jaro uďá a přiřadím je do seznamu k M, P, GY.
+ dyž to bude OK, tak jedna vlaščoffka to jaro uďá a přiřadím je do seznamu k M, P, GY.
To bude u Continentalu radosti, žes je zařadil na seznam 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Já je opravdu 20+ let ignoroval na základě nějakého (možná ojedinělého) průseru tehdy.