řidičBOB píše:Tak ono to s tou výbavou není zrovna lehké auto... A pak to také hodně záleží na řidiči, co si budem namlouvat
Vyslali na Tebe stíhacího Supa?
tak octa byla bez merici vybavy, jen me nejakej aktivni kokot nahlasil na 158 a tak na me cekala nejaka hlidka...sup na me cihal v nejake dalsi vesnici u krajnice, chtel jsem mu zmizet v ulickach, ale zkomplikovalo se to tim, ze v te vesnici byla jen jedna
Naposledy upravil(a) Bond007 dne pát 31 srp 13:32, celkem upraveno 1 x.
To jo, ale jsou tam majáky, záložní zdroj, kamerový systém + HD, hasičák a mnoho dalších blbostí. Celkově to bude mít tak o 80-100kg víc než v sérii.
Sis vybral příliš malou vesnici
Ale vyřešili jste to domluvou, ne?
řidičBOB píše:To jo, ale jsou tam majáky, záložní zdroj, kamerový systém + HD, hasičák a mnoho dalších blbostí. Celkově to bude mít tak o 80-100kg víc než v sérii.
Sis vybral příliš malou vesnici
Ale vyřešili jste to domluvou, ne?
nakonec to byla bezna kontrola, protoze se zjistilo ze vlastne nemaji zadnej dukaz ze bylo neco spatne... jen jsem hlidce co jela 200 zmizel z dohledu
Nutno dodat ze piloti techto vozu nejsou uplny geniove a skills budou mit asi na urovni ridicu rohlik dodavek... Jednou jsem jel za octou na majacich co nekam pospichala, okresni silnici vymetal od kraje do kraje (jeste ze nikde nikdo nebyl), v kazdy druhy zatacce se malem vyboural a ja ho mel v 116d porad na dostrel.