blah píše:Uz se chvili rozhoupavam ke koupi antiradaru a antilaseru. Puvodne jsem mel v planu koupit Genevo HD+, ale to ted zacina mizet z nabidek. Vi o tom nekdo neco? Novy AR od Geneva mi neprinasi asi zadne vyhody, display rozhodne nechci
Genevo HD+ končí a už nebude, ovšem jeho smysl mi vždy unikal. Byl to takový kočkopes, který v sobě kumuloval nevýhody přenosných i vestavěných detektorů - složitá montáž radarové antény a krabička o velikosti přenosného antiradaru za čelním sklem. Za celou dobu jsem prodal snad 3 ks a málokdy to byl dobrý výběr, snad jenom v případě pokoveného čelního skla s malým nepokoveným okénkem, kam nešlo umístit klasický detektor, ale Genevo GPS se tam vzhůru nohama vlezl. A k tomu velice omezený rozpočet, který nedovolil si připlatit pár tisíc za plnohodnotný vestavěný detektor.
Třeba takový Beltronics 975e s GPS a posléze Genevo HD+ s vestavěnou GPS jednotkou byly mnohem úspěšnější, prodalo se jich desítky a dodnes je občas někdo poptává.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz