Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
rutak11
Pan Řidič

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od rutak11 »

Modrá má ale omezeni na 60min ne?
Jasne, jde to po dalsich 10min znovu zaplatit, ale clovek na to musi myslet. A nesmi mit smulu na bonzauticko v te 10min pauze.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nee. To platí pouze na P1.
270kW
195kW
107kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: stř 25 úno 06:19 Obojí (vlk i brmbrbmbrm) má fsobě adrenalin z případného nestíhání (vlk=zpoždění, stařeček brambor2 sa zas može kdykoli pocestě popsuť). Uvidím, je to ešče daleko. Fčíl sa spíš kloním k temu brmbrmbrm + park obch. na Andělu. Uvidíme, dík za podněty.
Daleko je to ešče furt, ale... to moje EXTRA blbě mě zase vyhnalo z betle už fpět, tak nemám co dělat = gůglím a mám už něco vymyšleno (a vlk to zase nebude + zajíždět do skoro centra se mi taky nesce) .... pokud nenastane III.WWW resp. pokud brambor2 bude ftu dobu ešče pořád legálně technicky a brmbrmbrm, tak: Ráno fpět/fšest hodím do auta kanistr s wolejem, paq bramborem až do 100vježaté na Zličín, P+R, SMS jízdenka 24h na krtka a rovnou na Anděl.
Já fcentru Phy už nebyl snad 20let neli dýl a ta moje kunzervativní škeble nesnáší jakékoli novoty a rizika = nebudu rači nic nové zkůšať ani vymýšlať.

To sem teda zvjedaff, co a kdo mi do toho plánu hodí widle.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nenapadne někoho něco? Junior trefil na silnici díru (velkou) - guma na sračky, ráfek možná taky.

Vyfotit díru, zavolat PaCha (zdokumentovat) a vymáhat náhradu škody po spráci silnic.... nenapadne někoho něco jaxi s tím inak pomoct, aby to celé nemusel cálovat on?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Takže tak: Juniorova pojistka NATO taky nenisu, kolo (ráfek) yebnuté nenisu a ta Conti zimní guma nebyla moc ojetá = kupuje jen jednu, stejnou Conti. V rámci možností teda minimalizace (následných) škod. Ufff. Se SUSkou sa yebat nebude.
delphin
Pan Řidič

Příspěvek od delphin »

Tohle nafotit bez PaCh, ideálně i kus před tím, ať je vidět, že tam nebyla značka. Vzít tohle, fakturu a s nějakou omáčkou poslat na správce komunikace - ať už kraj, město, ŘSD. Já takhle dostal proplacenu i geometrii a půjčení náhradního auta (- amortizace za ujeté km) z pojistky Brna.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Důležité je, že tam není značka a že se jednalo o ojedinělou neočekávanou díru na jinak dobrém povrchu. Pak to udělej, jak píše delphin.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Dík, předám info juniorovi ať sa rozhodne, bylo to něgde na Malé Morávce v Altvaregebirge, víc nevím.

EDIT po 14 dnech: Junior požádal předepsaným postupem a poslali ho k šípku. Takže asitak.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Já su asi fuckt blbé.... fčera sem k narozkám dostal dva lupeny na Ajrony 14.června v HK - hezky!!!!!! Po několika letech zase pudu na rockový konzért, fčíl sem mi (po boji - tak blbě udělaný web sem už důůůho neviděl) i koupil parkování u areálu na ten den, ale... ať hledám jak hledám, nenacházím: JAKÝ JE ČASOVÝ PROGRAM TOHO 14.6.2006 = odkdy do kdy bude ten konzért Ajronů? Nevíte někdo, nebo kde to najít... na těch lupenech NIC není, na webu sem taky nigde nic nenašel.. teda tuny pindů jo, ale nikde žádná časová osa...
denis
Pan Řidič

Příspěvek od denis »

Všetko najlepšie :ymparty:

Začátek programu: Od 13:00 probíhají vystoupení na vedlejších scénách (např. Saxon, Alice & Dan Bárta).
Iron Maiden: Hlavní hvězda vystoupí ve večerních hodinách. Přesný čas setu bude upřesněn v harmonogramu festivalu na webu Rock for People, obvykle headliner začíná mezi 20:00 a 21:00.
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Odpovědět