vojtadub píše:Co si mam prosim vas predstavit pod pojmem variabilní sportovní řízení u nove jednicky ?
zkurveny elektricky posilovac s promenlivym prevodem rizeni?
konečně správné označení toto by měli dát do ceníků...k popisku
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
bacha na to, alespoň loni u e9x, když sem objednával bylo na výběr "normální ED" a "aktivní ED" (s proměnlivým účinkem), možná je to u nové 1er podobně....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vojtadub píše:Diky
Takze uplne ta sama preposilovana elektrosracka jako normalne akorat s jinym nazvem ? Jak velky bude rozdil v tom prevodu ?
Pekne tedy...
nevim jak je to nastaveny v nove 1er¨, ale enco podobnyho bylo u M kdyz jsi zmackl tlacitko sport... rizeni bylo strmejsi, ale zas to nebylo nic zasadniho...
ale pokud bmw nezklamalo ve svem vyvoji, tak to bude rezim bez citu ve volantu, a rezim bez absolutne zadne vazby od volantu
otázka na piloty e9x: na zimních kolech (Michelin Primacy RFT 225/45R17) při prvotním brždění po dlouhé jízdě v dešti - netáhne Vám to chvilku na stranu? Mně jo, první zabrždění docela výrazně, při opakovaném už to jde krásně rovně.... na letních Bridž Potenta 225/45/R17 vepředu a 255/40/R17 vzadu mi to nedělalo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tohle mi delalo e46 330Ci, takze jsem se pak naucil pravidelne pohladit brzdu tak, aby se kotouce ocistily a osusily. e91 325i to nedelal, tam byl nejak system, ktery to za deste delal sam. ale bylo to myslim navazane na destovy senzor steracu. to mas?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Takto sa chova kazde auto, je to sposobene solou a celkovou vlhkostou brzd. Najcaste to taha na lavu stranu, lebo viac vlhkosti je pri krajnici a preto brzdy na pravej strane maju nizsiu ucinnost.