Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
tak o tom žádná, každopádně paradoxně dostal nejhorší možnej trest..........trest smrti tam nemaj a klasický doživotí taktéž ne. Navíc byl touhle "diagnózou" celkem slušně zesměšněn a jeho jakejkoliv další názor na cokoliv zdiskreditován. Výsledkem je, že Norsko plný barevnejch je zcela v pořádku, žádná nenávist tam není, duševně nemocní se nepočítají
. Takže opět vyhráli multikulti milci
.
Niko nadžanel ko kerdža
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Stejně mám pocit, že to v těch severních zemí s tou barevností ještě není tak vážné. Přece jen když vezmu, jak přátelské tamější obyvatelstvo vůči přistěhovalcům je všeobecně, i našinec aby se dvakrát rozmyslel... 
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
udělej si výlet třeba do MalmöVolivovej volej píše:Stejně mám pocit, že to v těch severních zemí s tou barevností ještě není tak vážné.
Niko nadžanel ko kerdža
Nebo Stockholm.
Ale jinak se mi tam líbilo, jsem urostlej keltskej typ
a bylo tam hooodně moc pěknejch blondýnek 
Ale jinak se mi tam líbilo, jsem urostlej keltskej typ
Je to vhodnější, než ho jen zavřít... Tak je to správné, asiPickuper píše:tak nám pana Breivika zavřou doživotně do blázince ......... jaké to překvapení, člověk, který nesnáší multikulti přeci musí být nemocný
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
tak nejak, tam si clovek prijde jak nekde na strednim vychode.Pickuper píše:udělej si výlet třeba do MalmöVolivovej volej píše:Stejně mám pocit, že to v těch severních zemí s tou barevností ještě není tak vážné.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nejhorší situaci jsem zažil v Bruselu - z 10ti lidí, jdoucích proti mě, bylo vždy 8-9 čmoudů.... Tohle multikulti pojetí světa se mi opravdu nezamlouvá 
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Sám dobře znáš a rád používáš to úsloví o té jedné jaro nedělající vlaštovce. Ghetto Rosengård v Malmö je nechvalně proslulé, ale to ještě neznamená nějak reálný problém pro celou Skandinávii.Pickuper píše:udělej si výlet třeba do Malmö
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""