To jsem přesně já, to je pravda Ale máte pravdu, že zavřít to můžou, jak bych tohle pak jednou vysvětlil vnoučatům? Tak já ještě vyzjistim u Acera co a jak a do zítra dám jasné stanovisko
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Kucí, já bych s váma hrozně rád jel, ale mám na tu dobu něco náplanovaný se ženou. Zkusím to nějak zaonačit... Nějaký tipy, jak bez následků přeložit dlouho plánovaný rodinný výlet?
Reese píše:Kucí, já bych s váma hrozně rád jel, ale mám na tu dobu něco náplanovaný se ženou. Zkusím to nějak zaonačit... Nějaký tipy, jak bez následků přeložit dlouho plánovaný rodinný výlet?
Vem ženu, nedaleko se dá nakupovat
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Reese píše:To radši nepojedu vůbec než s ní, to by bylo zelený peklo na druhou...
Bond007 píše:
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Reese píše:Prostě máme jiný zájmy, na okruh ji tahat nebudu. Jinak si v podstatě rozumíme Jiný tip nemáš?
odpojit se na pár hodin z výletu ? někde ji nechat ?
Bond007 píše:
PJ o 1M:
Reese píše:Kucí, já bych s váma hrozně rád jel, ale mám na tu dobu něco náplanovaný se ženou. Zkusím to nějak zaonačit... Nějaký tipy, jak bez následků přeložit dlouho plánovaný rodinný výlet?
ja jedu na služebku sice se to blbe kryje s tim vikendem, ale doba je zla, a prace chce osobni obeti