Proč jsi změnil avatar, Acře? Předešlý byl hezčí.

jo, prej nějaká Sparta, neznáš?acer.t píše:je dneska nekdo na liverpoolu?
Není pravda. Tenhle má styl, BMW IndividualSmyl Flek z Nohavic píše:Acře? Předešlý byl hezčí.
1) buď v klidu......mezi kandidáty na možného bonzáka jsi nikdy nefiguroval ... takže netřeba být vztahovačnýAštar Šeran píše:Po nedávném dění je mi jasné, že máš tendenci k hysterickým reakcím, a znovu se i přesvědčuju, že nejasná obvinění ti jdou mnohem snáze než jakýkoli důkaz. Takže znovu, koho jsi myslel pod těmi udavači a bonzáky? Když to zodpovíš, dám ti pokoj a nebudu ti šlapat na bábovičkyPickuper píše:Kaštan Žalud: a co se třeba takhle vrátit na garáže,co?Myslím, že to je daleko lepší místo pro rozvíjení teorií o kryptofašistech, Pickuperových bábovičkách či Pickovu hysterismu, co?
Hnědej mor už je z garáže pryč.....není na co čekat
Sparta přijede 28.2. do Ovy...to zas bude...v úterý se dokonce zase benga na ně cvičili, asi 5 družstev těžkooděnců běhalo u bazalů a něco nacvičovali.Pickuper píše:jo, prej nějaká Sparta, neznáš?acer.t píše:je dneska nekdo na liverpoolu?
spravne.... Velmi spravne.Bohuzel mahagon jswm nnasel... Tak jsem tam dal lodni individual:)Plant píše:Není pravda. Tenhle má styl, BMW IndividualSmyl Flek z Nohavic píše:Acře? Předešlý byl hezčí.
tak jo, domluvenovasco píše:To rozhodně mám...