tak to je dobrý, cikán Dário si tady prozpěvuje jak je jeho celej Tanvald, jak bude komusi řezat hlavu a ohánět se mačetou a pohoda. Tady nějaký zoufalci pravděpodobně jen nalinkovali odkazy na nějaký videa, který udělal někdo jinej a hrozí jim desítkaMuži z Kroměřížska jdou k soudu za propagaci nacismu na Facebooku
http://www.romea.cz/index.php?id=detail ... 2007_11139
Troufám si tvrdit, že není, páč to bychom se jinak nemohli takhle volně projevovat na fóru.Pickuper píše:Ne že bych byl nějakej extra pamětník totality, ale dneska mě už připadá, že se svobodou projevu je to snad ještě horší než to bejvalo![]()
jak volně? máš dojem, že existuje nějaká volnost? v čem? ta volnost byla ve finále dobře vidět na Garáži. Kdyby byla skutečná svoboda slova, tak by na mě nemusel pracovat udavač, ale prostě a jednoduše bych byl z fóra exkomunikován tím, že by mi osazenstvem (nikoliv Lutonským osobně) bylo dáno najevo, že moje další přítomnost není vítána neboť mé názory tam nejenom nikoho nezajímají, ale třeba i valné většině vadí. Stejně tak v reálným životě. S tím bych neměl problém. Takhle si představuju svobodu slova a důsledky při vybočení z nějakých mantinelů. Ale, aby šlo spáchat trestnej čin se sazbou několik let natvrdo jen pomocí mluvenejch nebo psanejch slov mě přijde absurdní zvláště v kontextu se sazbama trestnejch činů proti majetku či zdravíVolivovej volej píše:Troufám si tvrdit, že není, páč to bychom se jinak nemohli takhle volně projevovat na fóru.
..a jsme znova na začátkuVolivovej volej píše:To je jednoduché. Nesmíte mu k tomu dát důvod.
Honza42 píše:Je třeba nejdřív nashromáždit dostatek důkazních materiálů. Musíte se víc snažit a nesmíte na nás spěchat.
V Garáži to bylo tak, že na podnět udavače se tím začal zabývat majitel toho fóra. Víš dobře, že do té doby byl klid. A že to fórum je soukromým majetkem, je třeba počítat s tím, že ten, kdo ho vlastní, má o komkoliv právo rozhodnout v tom smyslu, že nás tam nechce. Taky jsem přece měl být okamžitě zbaven přístupu.Pickuper píše:jak volně? máš dojem, že existuje nějaká volnost? v čem? ta volnost byla ve finále dobře vidět na Garáži. Kdyby byla skutečná svoboda slova, tak by na mě nemusel pracovat udavač, ale prostě a jednoduše bych byl z fóra exkomunikován tím, že by mi osazenstvem (nikoliv Lutonským osobně) bylo dáno najevo, že moje další přítomnost není vítána neboť mé názory tam nejenom nikoho nezajímají, ale třeba i valné většině vadí.
Cirkulujeme. Nemá to začátku ni konce.Pickuper píše: ..a jsme znova na začátku![]()
Garáž by příklad ............ a klid je nepochybně jen proto, že udavač nejspíš sezdal, že zde by asi neuspěl a bohužel pro něj jsem podstatu TČ nenaplňoval ani tam, a už vůbec ne tadyVolivovej volej píše:V Garáži to bylo tak, že na podnět udavače se tím začal zabývat majitel toho fóra. Víš dobře, že do té doby byl klid.