A též se přidávám s přidávám s přáním, aby se pánko janiik dočkal své vytoužené co nejčastější kontroly rychlosti.

Moderátor: řidičBOB
1. Sebelítost nikomu nesluší.janiik píše:mas pocit, ze ja vnucujem nazor? Sak sa pozri ako sa na mna vrhli. Ja chcem len na to podebatovat a povedat si svoj nazor, ktory na ktory mam pravo. Mal som aj ja iny nazor a nevedel som prijat nazor inych ako som tu uz opisal a kedze mam pocit, ze aj niektorisu taki, tak som iba napisal cim to bolo asi u mna. Ved nevadi, ved si majte nazor ako mate, len mi nejde do hlav aky dovod, je ten, ze prekracujete rychlost, pripadne sa lepite na ine auta, alebo obehnete a hned pribrzdite cloveka tym, ze hned odbocite. Ak tak nerobite tak sa ospravedlnujem, ale podla toho co tu citam, sa tu ozyvaju ludia, ktori s tym problem maju.Ano dostal som raz pokutu, odvtedy si strazim rychlost a ak budem chciet zase "zafrajerit" tak nech ma chytia. Opakujem, ze to bude moja chyba a nie chyba policie.
Důkaz místo slibů.janiik píše:....na vašich 5 otázok myslím si, že nemám problém m odpovedať a obhájiť si ich,...