M.Z. píše:Teď si zpětně uvědomuju, že možná ani v tomhle tématu nemám co kafrat, protože si marně vzpomínám, kdy mě v noci na prázdné okresce někdo dojel
no, tam u nás by tě dojel...buď jelen nebo nějaká svině Já tam jezdím jako připosranej a i když mám NightVision, tak si nedovolím jet rychle
...asi stárnu...
řidičBOB píše:no, tam u nás by tě dojel...buď jelen nebo nějaká svině Já tam jezdím jako připosranej a i když mám NightVision, tak si nedovolím jet rychle
...asi stárnu...
Minulej tyden jsem predjel opela agilu a ten mel zaply dalkovy a pral mi to na prdel,blikani mlhovkou nic neresilo, dojeli jsme do kolony tak jsem vystoupil a sel poprosit pana at to zhasne. Duchodce tak 80, za oknem invalida, nejak nevedel o svete, rekl jsem mu to skrz otevrene okno, tak nejdriv zapnul sterace, pak na nekolikaty pokus vypnul svetla.
Jen tak že zvědavosti....
Mají opravdu puštěné dálkové? Aby to nebylo např vyšší SUV s xenony a autor má nízké auto a pak mu potkávací světla perou do zrcatek...
Protože mě tohle nejde absolutně do hlavy...navíc ta četnost s jakou se mu to stává...
Mě se to stalo snad tak 1/2 za život a to vždy stačilo problikne už mlhovky a hned to zhasl...ale aby mě to někdo pral zezadu trvalé to nikdy...to se mě spíš stalavou že mě sralo SUV s vysokýma světlama...ale to hned vyřeší zklopeni zrcadka...ale tohle je fakt divny
A to jezdím za tmy v buchlovský horách atd kde je tma jako svině.
Naposledy upravil(a) VS* dne pon 16 říj 15:29, celkem upraveno 1 x.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Žádný nový podnět do diskuze nepřináším, jen tu utrousím, že se mi to také nestává. (Resp. ne tak často, aby to stálo za řeč, občas - párkrát za rok - se asi někdo zapomene.)