clovek co ma za prdeli furt rodice by se k tomu snad ani nemusel vyjadrovatStepan píše:Vazne clovek, co 5 let splaci Astru urazi majitele Rapidu, ze nemaj na normalni auto?
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Ono vysmívat se lidem za to, že mají levné auto, nemá vůbec nic společnýho s tím, kdo je tvůj fotr
Naopak, moje mnohonásobná zkušenost je taková, že kdo má "old money" "jakkoliv to v Čechách může znít nepatřičně, nemá potřebu se nad jiné povyšovat kvůli značce auta, oblečení (...). Zatímco ten, kdo sotva utáhne hypotéku na svůj plácek v paneláku naležato, nevynechá příležitost, aby si kopnul do kohokoliv, kdo je na sociálním žebříčku pod ním.
Chápu to. Touha ukázat, že už nejsem "jeden z nich" je silná.
E: ale jestli tě to uklidní, tak kdybych doma prohlásil něco jakože "támhle ten si kompenzuje mindrák z levnýho auta", tak si vyrazím zuby o zeď
E1: A to že máš až Astru je jenom sekundární diss. Primární je na tu nechutnou aroganci...
Chápu to. Touha ukázat, že už nejsem "jeden z nich" je silná.
E: ale jestli tě to uklidní, tak kdybych doma prohlásil něco jakože "támhle ten si kompenzuje mindrák z levnýho auta", tak si vyrazím zuby o zeď
E1: A to že máš až Astru je jenom sekundární diss. Primární je na tu nechutnou aroganci...
black on black, petliter, jebem na too 
tak reakce byla na konkrétního krypla co tu dává videa, kde jezdí jak krypl. + bych mohl udělat kompilaci jen řidičů Rapidů, nevím čím je to dané.
já nedělám z Astry bůhví co, dokonce sem jí do toho vůbec nezahrnoval, je to taky levný auto
a ano, nemám 440k cash na auto a dva roky na něj čekat nechci. myslím, že půjčka na auto nebo hypo je normální
já nedělám z Astry bůhví co, dokonce sem jí do toho vůbec nezahrnoval, je to taky levný auto
a ano, nemám 440k cash na auto a dva roky na něj čekat nechci. myslím, že půjčka na auto nebo hypo je normální
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Napsals to docela jednoznačně, já tam žádné jiné poselství nevidím. Být majitelem Rapida, tak mě to minimálně zarazí. V čem je to auto nenormální a např. Opel normální?mattonecz píše: ale co cekat od majitele rapidu, v tech objecne jezdi nejfrustrovanejsi zoufalci co nemaj na normalni auto, tak se hojej ruzne. to je dlouhodoba zkusenost
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jel jsem okolo.
Je to úsek kde se v podstatě nedá bourat když někdo nejede jako de*il
https://www.krimi-plzen.cz/a/vazna-dopr ... u-nevrene/
Je to úsek kde se v podstatě nedá bourat když někdo nejede jako de*il
https://www.krimi-plzen.cz/a/vazna-dopr ... u-nevrene/
Citroen C4 GP
MZ: Znám dva lidi, kteří Rapida mají v soukromém vlastnictví, oboum se udělal bazének v zadních dveřích (prostě tam nachcalo a voda už nevytekla, při otevírání dveří to šplouchalo, 10 let starej Pežot mi udělal to samý) a oboum to opravili v autorizáku v rámci záruky. Zespoda vrtačkou 
black on black, petliter, jebem na too 
praveze na tychto usekoch su nehody velmi casto, ludia proste zle odhadnu rychlost proti iduceho, automaticky vychadzaju z toho ze vsetci tam pojdu 90... 100x to vyjde, ale na 101 tam niekto pojde 150+, lebo rovny usek, a uz su v sebe
nedaleko od domu mam rovnaku rovnu cestu, nehoda tam je kazdy mesiac, presne z tochto dovodu...
nedaleko od domu mam rovnaku rovnu cestu, nehoda tam je kazdy mesiac, presne z tochto dovodu...
To je jak ve školce, máš auto +/- podobný, vůbec nevíš, jestli to jeho auto třeba není služebák, který mu byl přidělen, ale děláš z něj kokota, co nemá na pořádný auto, a tak musí prasit v rapidu. Prostě sis musel rejpnout, protože někdo dělá něco jinak než ty a podle tebe je to špatně, klasika. Stejně tak bych mohl napsat o tobě, že jen naprostej zoufalec vyjede přes obrubník na tramvajovej pás, aby se dostal před odbočující autobus. Čáry taky nerespektuješ, bus pruhy máš na háku..myslím si, že si nemáte co vyčítat 
Však to je v pořádku jen mi dej
já si tu jen tak nadávám takže i ostatní můžou na mě.
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
abgx1 píše:praveze na tychto usekoch su nehody velmi casto, ludia proste zle odhadnu rychlost proti iduceho, automaticky vychadzaju z toho ze vsetci tam pojdu 90... 100x to vyjde, ale na 101 tam niekto pojde 150+, lebo rovny usek, a uz su v sebe
Ono to rovne vypada jen na mape. Je tam vyjezd z pod horizontu do zatacky , kousek rovinka a takova nic moc zakruta(tam se to stalo) a pak hned sikana o 90 stupnu. Ta je zvlast v zime vyzivna.
Citroen C4 GP