Focení a natáčení tachometrů - téma pro zastydlé puberťáky
Moderátor: řidičBOB
Re: Focení a natáčení tachometrů - téma pro zastydlé puberťá
Ne kazde auto je Audi 

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
						Skanz3n
od doby, co do tacha nevede lanko z prevodovky jsou tacha pomerne presna a maji vice mene konstatni odchylku v absolutni hodnote a ne procentniWeeper píše:To je vcelku přesný tacho, když ve 200 proměřuje odhadem jen o 5-6km/h.
pjanda - no když už jsme u toho, BMW na tom není taky zdaleka nejlíp  , viz. přechozí stránka 271 tacho vs. 250 real.
, viz. přechozí stránka 271 tacho vs. 250 real.

, viz. přechozí stránka 271 tacho vs. 250 real.
, viz. přechozí stránka 271 tacho vs. 250 real.Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k) 
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
						"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem

To rozhodne neni  Holt je nejlevnejsi zpusob zlepseni dynamiky
 Holt je nejlevnejsi zpusob zlepseni dynamiky 

Skanz3n
						Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To PJ: Ako je na tom E46-ka? Skusal som porovnat tacho vs. GPS a pri 160 tacho to bolo 159 gps, no gps bol cez mobil, tak len ze ci nekeca aj ten 

Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
						7-miestne GTI
Snowman: Promeruje jako vse, ale i u tohoto plati, ze kazda generace je vzdy o neco dale  U E46 to obvykle bylo do 10 km/h, u E90 je to spise 15-20 km/h a u F30 to doufam dostanou az k tem 30
 U E46 to obvykle bylo do 10 km/h, u E90 je to spise 15-20 km/h a u F30 to doufam dostanou az k tem 30 
Nicmene roli samozrejme hraji pouzita kola, pneu... Ovlivnuji to i nove/stare pneumatiky, natoz pak jiny rozmer. Zkuste si pustit v servisnim menu skutecnou rychlost a rozdil mezi tim, co elektronika vi a co Vam misto toho nalhava uvidite presne

U E46 to obvykle bylo do 10 km/h, u E90 je to spise 15-20 km/h a u F30 to doufam dostanou az k tem 30
Nicmene roli samozrejme hraji pouzita kola, pneu... Ovlivnuji to i nove/stare pneumatiky, natoz pak jiny rozmer. Zkuste si pustit v servisnim menu skutecnou rychlost a rozdil mezi tim, co elektronika vi a co Vam misto toho nalhava uvidite presne

Skanz3n
						Skanz3n
Což mi připomnělo, že třeba GTI ukazuje na analogovém tachometru krapet víc než na digitálním. Příležitostně vyfotím.

Peugeot 207 THP 156 - fotka moc nevysla, ale to podstatne je z ni videt. Tachometr se kousal nekde za 210, ale auto jelo jeste... hodne dlouho. Rekl bych, ze pod kapotou melo k dobru Chipa i s Dalem, 233,3 GPS moc na 156 koni nevypada. Z kopce se z toho dalo dostat i 240.

Skanz3n
						Skanz3n
není moje  ani foto ani auto
 ani foto ani auto 
Porsche GT3 RS 4.0

ani foto ani auto
 ani foto ani auto Porsche GT3 RS 4.0

Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
						premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy

PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:

Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
						Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp