Ale je fakt, že názory jsou různé. Už jsem slyšel i "zaručený postup" jako "rozhýbat" líný 1.9 SDI: rozjet na dálnici na pětku na maximum a pak podřadit na čtyřku

ja som zajizdel tri nove (O1 + OII) TDI roznymi sposobmi, vysledok bol mam pocit stale rovnaky. Nic zasadneho som neregistroval. vsetko to vo finale hucalo a velmi neslobeaumont píše:Ale je fakt, že názory jsou různé.
Věřím, leč obávám se, že to asi nebylo kvůli záběhujancsi píše:ja som zajizdel tri nove (O1 + OII) TDI roznymi sposobmi, vysledok bol mam pocit stale rovnaky. Nic zasadneho som neregistroval. vsetko to vo finale hucalo a velmi neslo
Udělal jsem to několikrát a všechna auta pořád jezdíBond007 píše:Davat zahul autu,ktery jeste nema ani 100 km a tocit do sesti tisic, to bych opravdu nedoporucoval. Zabeh ma svuj vyznam i dneska;)
bol zvedavy na zvuk. myslim, ze tym nic neskazi pokial to nebude robit permanetne.Bond007 píše:Davat zahul autu,ktery jeste nema ani 100 km a tocit do sesti tisic, to bych opravdu nedoporucoval. Zabeh ma svuj vyznam i dneska;)
Ja to uprimne receno take nechapu. Sam leda "odstrojuji", ale nalepit si HTP na RS apod. se mi zda opravdu uchylnepavproch píše:@jancsi ref 16i: může mi být omluvou, že každej máme svoji úchylku? ....
tak ať ti bramborák bez problémů jezdípavproch píše:slíbil sem zážitky, tak tady sou : (ale enem stručně, nemám čas vykecávat - ne, neonanuju okolo brambora, musím pracovat, bo moc práce...)
- jede to a jede to kurwa dobře na to, že je to úplně syrový (na tachu byly 3km při převzetí, už je tam kiloněco...)
- jak se tady furt všichni rozplývají nad "návykovém šimrání ze zvuku rozdrážděné R6" tak, nevím, no.... nějak nic zvláštního v oblastech nad 6k toček neslyším...
- síly ve volantu a zpětná vazba od řízení je úplně někde jinde než na co sem byl posledních X let zvyklý z předokolky s Haldexem.... ale rozhodně to není nepříjemné.... (i přes ED)
další později, du robit...
já mu třeba fandim, sám bych si tam dal spíš 18i/20i, to by nebylo tak podezřelé, ale to je už drobnostjancsi píše:ok, niecim to chapem ale nie je to mojepavproch píše:@jancsi ref 16i: může mi být omluvou, že každej máme svoji úchylku? ....
tak třeba jápjanda píše: Nicmene - kdo z nas je normalni...