BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
beaumont
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od beaumont »

Nejsem strojař, ale podle mého je ten návod na zajiždění strašlivá a pro motor doslova vražedná hovadina. Sorry. Souhlasil bych jedině s tím, že je špatné držet syrový motor dlouhodobě ve stejných otáčkách a/nebo na volnoběh. Ale prvních 1.000 - 1.500 km bych určitě netočil přes 3.000 až 3.500 otáček. Volil bych pohodové delší vyjíž'dky po okeskách s častým řazením a měněním otáček.

Ale je fakt, že názory jsou různé. Už jsem slyšel i "zaručený postup" jako "rozhýbat" líný 1.9 SDI: rozjet na dálnici na pětku na maximum a pak podřadit na čtyřku 8-x :-?? Prý to pak pojede buď mnohem líp nebo už vůbec :D
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Ta rychlost tam snad ani nepude narvat, pokud se nepoužije velká síla, ne?
TSs
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Nevím, já to nezkoušel, ale prý to šlo :-?? a motor to prý vydržel.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

beaumont píše:Ale je fakt, že názory jsou různé.
ja som zajizdel tri nove (O1 + OII) TDI roznymi sposobmi, vysledok bol mam pocit stale rovnaky. Nic zasadneho som neregistroval. vsetko to vo finale hucalo a velmi neslo :-) (na vsetkych autach som najazdil cca 120tkm - operativny leasing)
E46 325i + E60 550i
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Davat zahul autu,ktery jeste nema ani 100 km a tocit do sesti tisic, to bych opravdu nedoporucoval. Zabeh ma svuj vyznam i dneska;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

jancsi píše:ja som zajizdel tri nove (O1 + OII) TDI roznymi sposobmi, vysledok bol mam pocit stale rovnaky. Nic zasadneho som neregistroval. vsetko to vo finale hucalo a velmi neslo :-)
Věřím, leč obávám se, že to asi nebylo kvůli záběhu ;)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Bond007 píše:Davat zahul autu,ktery jeste nema ani 100 km a tocit do sesti tisic, to bych opravdu nedoporucoval. Zabeh ma svuj vyznam i dneska;)
Udělal jsem to několikrát a všechna auta pořád jezdí :D
(I ta francouzská)
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

Bond007 píše:Davat zahul autu,ktery jeste nema ani 100 km a tocit do sesti tisic, to bych opravdu nedoporucoval. Zabeh ma svuj vyznam i dneska;)
bol zvedavy na zvuk. myslim, ze tym nic neskazi pokial to nebude robit permanetne.
E46 325i + E60 550i
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

pavproch píše:@jancsi ref 16i: může mi být omluvou, že každej máme svoji úchylku? .... :D
Ja to uprimne receno take nechapu. Sam leda "odstrojuji", ale nalepit si HTP na RS apod. se mi zda opravdu uchylne :) Nicmene - kdo z nas je normalni... ;)

Jinak gratuluji a verim, ze Vam nadseni chvili vydrzi :) Ten zvuk je zajimavy, podle me naopak u BMW plati "cim novejsi, tim hustsi" (trebaze na vyfuku), v takove 130i po FL mi byl snad az neprijemny. Ale 330i pred FL je tak akorat, z vyfuku jemny barytonek a od motoru spravna sestivalcova mechanika :)

Mimochodem, dnes jsem jel v necem podobnem - 330xdaT, tak jsem na Vas opet myslel ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

pavproch píše:slíbil sem zážitky, tak tady sou : (ale enem stručně, nemám čas vykecávat - ne, neonanuju okolo brambora, musím pracovat, bo moc práce...)

- jede to a jede to kurwa dobře na to, že je to úplně syrový (na tachu byly 3km při převzetí, už je tam kiloněco...)
- jak se tady furt všichni rozplývají nad "návykovém šimrání ze zvuku rozdrážděné R6" tak, nevím, no.... nějak nic zvláštního v oblastech nad 6k toček neslyším...
- síly ve volantu a zpětná vazba od řízení je úplně někde jinde než na co sem byl posledních X let zvyklý z předokolky s Haldexem.... ale rozhodně to není nepříjemné.... (i přes ED)

další později, du robit...
tak ať ti bramborák bez problémů jezdí :ymparty: a dej nám taky nějaký fotky, ať si tu čtyřkolku užijem :))
jancsi píše:
pavproch píše:@jancsi ref 16i: může mi být omluvou, že každej máme svoji úchylku? .... :D
ok, niecim to chapem ale nie je to moje :)
já mu třeba fandim, sám bych si tam dal spíš 18i/20i, to by nebylo tak podezřelé, ale to je už drobnost \:D/
pjanda píše: Nicmene - kdo z nas je normalni... ;)
tak třeba já :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Odpovědět