Mám to taky na Bilsteine (B6+origo pružiny) a je to tuhý, ale naši klasickou okresku to zvládá v pohodě. Mám tam 205/45R16 gumy, asi optimální pneu co tam jde ofiko dostat (denis: není zač

). Asi nejlepší obutí by bylo "ilegální" 205/50R15 - stejný rozměr jezdí sportíky na ringu. Ještě malinko kratší převod a větší bočnice (tak to mám rád - tuhý podvozek a vyšší tuhá bočnice co odfiltruje malý oscilace). S těma R16 už mi celkový převod tak nevadí, za sebe bych fakt ale preferoval ten svor, kdyby se to už montilo. Se svorem a pár drobnýma úpravama už je to juniorský závoďák, co ti udělá rohlík na hubě při každý projížďce, ale přitom neotravuje a není problém s tím nakroutit na služebce 600km za den. Zkus a uvidíš, ale za mě je to nejlepší auto co jsem kdy měl, takový optimální mix. Jediný co by bylo lepší, kdyby ho vyráběli jako RWD se špérou

(bez nárůstu hmotnosti).
BTW: mě teď strašně bouchalo něco od přední nápravy, tak jsem to čeknul a musel jsem vyměnit horní uložení tlumičů a kosti od stabilizátorů - zase je to krásně pevný

(nejhorší bylo sundat kosti od stabíků, jinak skládačka podle youtubu). Jsem teda ale jako ku.va ostuda, že jsem to nechal dojít tak daleko. Tyhle věci co se pomalu zhoršujou a člověk si na postupně zvyká jsou děsný na odhalení.