Kazdopadne sme sa interne aj zhodli, ze Z4M a M3 je aj mimo rozpocet aj trosku uz moc "Hard" a taktiez aj Corvetta, ta bude mat fakt asi uz vysoke TCO, hlavne netusime kto by nam to oservisoval...
RX-8 diky ale neprosim, to som sa neodvazil ani pre seba kupit

Zhodli sme sa ze to proste musi aj napriek tomu ze to bude vikendovka a aj napriek tomu ze to ma ponukat este analog zabavu, musi byt schopne prejst 500km bez rozsypania posadky

Stale sice ostava v hre 996, ale zaznelo to dost argumentov proti, no laka najma z dovodu 2+2, imagu 911 a mozno najvacsej sance na rast ceny, no o jej osude rozhodne ako to posobi zpoza volantu a ci je realne najst nejaky normalny kus. Na interier to nejazdi a horsie ako moja MX-5 to asi urcite nebude

Porsche Kaja ( uz svojim menom chyta par + bodov

A viem ze GT86/BRZ niektorym v tomto vybere nesedi, ale nam proste ucarila uprimnost toho auta, jedinym rizikom moze byt ako vie zvladat dlhe cesty. A mozno aj z toho pohladu, ze teraz tie chechtaky su a prinajhorsom nahodou nebudu abo nie v takom mnozstve, bude fakt lahsie ju udrzat pri zivote a uzivat si ju naplno.
Toto je vela vravne video:
http://www.youtube.com/watch?v=JUhLXvxlQR4
Inak este urcitu malu nadej sme zacali davat (a tym velmi potesim PP) BMW Z4 E89.
Jazdne to bude stracat na vsetkych ale otec uz nebude mladsi a planovane vylety by sa mu mohli zvladat s uplnou pohodou. Hlavne netreba zabudat na spolupasazierku...a aj ked do samotneho vyberu vobec nezasahuje, nie je nic bolestivejsie ako ked sa polovicka odmietne niekam ist previezt

To Jerry: No jo no realita trhu aj v nemecku je cim dalej tym katastrofalnejsia, hlavne pri autach ktore vsetci chcu...nakoniec sa na to vsetko vys*reme a kupime rocnu GT86 a bude klud