VZKAZY
Re: VZKAZY
Lidi se začnou chovat jako kreténi na čemkoliv. Ať to má volant nebo řidítka.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Já si myslím, že to má souvislost s fyzickou námahou a vyplavováním adrenalinu, že hned na každou kravinu bouchne, přitom by v normále reagoval úplně jinak.
To samé při řízení mot. vozidel. Někdo je na to slabší, je to pro něj permanentní stres a tudíž podrážděně reaguje na každou blbost a je agresivní.
To samé při řízení mot. vozidel. Někdo je na to slabší, je to pro něj permanentní stres a tudíž podrážděně reaguje na každou blbost a je agresivní.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
zkuste si udělat takhle o víkendu malý výlet někam ven na silnice. Potkáte možná stovky aut a desítky cyklistů. Ty auta občas poruší rychlost, sem tam někdo nedá blinkr nebo blbě zastaví, zazmatkuje na přednosti, přinejhorším udělá ne zcela korektní předjíždění, tak v jednotkách případů. Z dvaceti cyklistů jich deset jede blbě, pět jich udělá úplnou kravinu a tak dva tři téměř sebevraždu. A ještě to většina z nich bude vydávat za své právo a svaté poslání. O katastrofální neznalosti základních pravidel nemluvě. A obvykle do toho zatahujou i své děti.
Já jsem úplně v klidu, užívám si horských silniček, ale předevčírem jsem přijel do Plzně a za 2 dny už mi 3 lidi nedali přednost zprava ve vilkové čtvrtiM.Z. píše: ↑pát 16 čer 18:50 Já si myslím, že to má souvislost s fyzickou námahou a vyplavováním adrenalinu, že hned na každou kravinu bouchne, přitom by v normále reagoval úplně jinak.

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
zrovna před chvílí mi před čumákem u IKEA profrčela paní v něčem bílém s RZ PR1 BRAM1 a ještě rozhazovala rukama, když jsem na ní troubil... Byl jsem samo zprava 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Zvláštní, že místo toho, aby se zamysleli co udělali blbě, tak prvotní reakce je agrese...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Včera trocha deště a hned se zase nakupilo dementů co se umí jen držet volantu, ale přepnout z denního svíceni na potkávačky, to ne. A to jsem na některé exoty blikal.. nic. Tihle lidi mě fakt serou.
(a stále nechápu, ta auta když prší přeci sama zapnou potkávačky, ne?)
(a stále nechápu, ta auta když prší přeci sama zapnou potkávačky, ne?)
Porad to nemaj všechny auta. Hnujdaje napr minimálně
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Nezapnu ak to manualne prepnes z automatu do off. Preco to niekto robi netusim. Ale deje sa to.
ta přednost zprava, to se jaksi začíná množit. Nejspíš to bude tím že lidi jsou stále více přesvědčovaní a manipulovaní že netřeba myslet, vše je nalinkováno a označkováno a ošetřeno a jaksi se zapomíná na to že jsou i situace kde značka ani semafor není. Pak nastávají ty svérázné výklady že hlavní je ta rovně, nebo ta širší a že je to jedno, stejně tady nic nejezdí... Já už jsem několikrát uváděl že to obvykle řeším načasováním, radši včas uberu abych se do konfliktní situace vůbec nedostal, než pak řešit průser. A že je to blbec co se ještě víc utvrdí ve své pravdě? No asi jo, jenže je otázka, jestli by se mu rozsvítilo kdybych vedle něj musel brzdit jak v kresleným filmu a troubit na něj. Bohužel ne vždy se to dá udělat, potkalo mě to před pár dny. Je tady nedaleko takové místo. Dvě křižovatky tvaru T hned vedle sebe, bez určení přednosti, tedy zprava. Kuriozita tak známá a profláknutá že se dává za příklad ve všech okolních autoškolách desítky let. A samozřejmě vám tu přednost nikdo nedá protože rovně je hlavní žejo. Tentokrát načasování nefungovalo, přišlo to na té druhé křižovatce a na těch pár metrech nebylo kde udělat si prostor. A ta dodávka zkrátka vůbec nehodlala cokoliv řešit. No čekal jsem to, takže brzdy nešly do abs, jen to bylo nepříjemný pro pasažéry. A protože nemám ve zvyku vytrubovat tak jsem klakson sice zmáčk ale až pozdě, zkrátka mi spíš záleží na zvládnutí situace než na pózách.