Audi klub - pro ty, co chteji Auto

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Brus
Letec

Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto

Příspěvek od Brus »

no tvl zlate quattro (to klasicke s torsenem)
Pravda vyděsí
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

je to tak. podle chatgpt, což beru dost z rezervou, může stačit na zničení quattro ultra to, že si na sněhu občas hodíš esp do sport/allroad a hodíš si zadkem. to mi přijde trochu šílený. a nechápu teda jak pak má přežívat haldex/quattro v S3/golf R atp
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Otazne je co sa robilo v ramci prehliadok mimo autorizak. Ak sa nejakym sposobom sahalo na "quattro" tak kulancia urcite mozna nebude, ale ak nie tak vidim sancu. Mailom na import s co najlepsim popisom a vydokladovanim toho co sa robilo a kedy clovek nic nepokazi. Zaroven aj ak sa tie servisne prehliadky vykonavali podla podmienok urcenych vyrobcom a je to mozne vydokladovat...vsetko pomoze.

PS: Passat TSI uz ma pomaly 400tisic a teda blbnutia s vypnutym ESP si uzil viac nez dost a vsetko je este povodne na 4x4 \m/
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já moc nechápu proč jezdíš se zánovním autem (byť už po záruce), mimo autorizák, zvlášť, když už s ním byly problémy v garanci. Osobně bych se ho hned po záruce zbavil. To muselo být dopředu jasné, že tě odešlou k šípku.

Mě to např. u Comba ušetřilo 24000,- za nádrž adblue.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Někdy je to o prodejci... V ROSu mi odmítli kulanci před lety a to jsem tam Audi koupil a celou dobu servisoval. Měsíc po konci záruky mi odešlo MMI a chtěli za to 105t.
Zjistil jsem si tehdy z jiných zdrojů, že zrovna na tohle je kulance 70% a pokud splňuji podmínky (což byla právě koupě a servis), tak mi to měli poskytnout.
Psal jsem tehdy dopis na IVG, který se předčítal na nějaké poradě ředitelů :-) Kulanci nakonec uznali a následně mi doporučili, ať už tam do servisu nejezdím. Prostě Brno.
250kW
195kW
107kW
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Ani bych se nedivil, kdyby si nechali opravu zacálovat a následně požádali o kulanci :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Odpovědět