S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Viz vedlejší vlkno o zimních/letních: nebudu už přezouvat zpět (navíc pro m4Zlika ani zimní vůbec nemám). Pročeká to (po-zimní období) v garáži.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jo, zase 100km skrz Beskdy bez PaChu aj. poblémů. Křasa.
Včera také poprvé s miatou. Po zimní pauze mě vždy příjemně překvapí, jak bezprostředně člověk v miatě vnímá rychlost 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jo! Křasa. Dalších 100 km skrz Beskydy, slunko ale kosa (na Bumbálce ještě i poprašek sněhu v lese, ne na cestě), bez PaChu (i dyž neska vyhrožovali Spíd Maratónem). Na Bumbálce OA furt pouštějí bez obstrukcí.
Kura fiks.... za těch pár dnů (3), co m4Zlik stál v garáži (dyž sem ho tam strkal, tak obě zadní kola 2,9atm) ušlo LZ kolo na 1atm, sem to dofouk a vyrazil. Křasných skoro 100 km skrz Beskydy, ale ke konci na mě houklo varování "defekt" PZ kola a jo, jen 2 atm. Takže (zřejmě asi) obě zadní kola mají poblém/ďouru, uvidím jak to s nima bude zítra a dyžtak to ftýdnu pořeším u Strnadla.
Tak jo, PZ kolo tlak udrželo (fčera 2,9, neska 2,9), LZ kolo ufouklo asi půl atm = utíká. Dofouk sem a zase podrandil, křasné to bylo. Zítra/pozítří sa NATO podívám.
2.9 studený, jo? A kolik to má sakra zahřátý? To je dost vysoké tlak ...
Je to tenká šlupka 255/30 R19 a i přes těch 2,9 studených sem to (o šutr) prorazil. Dlouhodobýcm zkoušením to mám ale ověřené, že mi to (jízdně) takle vyhovuje + vepředu 2,7 studených.
Kolik doporučuje foukat bmw? Fakt tak moc?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
m4Zlik (asi) má někde štítek, ale kde je a co je na něm naspáno nevím. Zajdu sa podívat.