Gdesyk gdysik sem o tom motoru četl, že se jich většina nedožije ani 100kkm bez GO = čuli pro mě o 140kkm horší.
Neska zase skoro 200km (ráno na kuwa kluzkém/záludném= pomaleji ale čoistou stopou) a oaaaaaaaach, N52 FOREVER. Nigdy nic jiného už nechcu.
BMW Divize
Re: BMW Divize
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
No jde o to ze mas interval 100kkm kdy delas GO ale ta GO nestoji takovou raketu jak si myslis (vyjde to cca na 60) a mas pak zase na 100kkm klid. Ten rozdil je v tom ze problem i jeho reseni i interval kdy se to ma delat jsou znamy 
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Dík. Jo, asi máš pravdu. Dál o tom ale jakkoli uvažovat nehodlám.
Ok tak budu jen drzet palce at se povede nejaka rozumna N52 najit jeste. A hlavne zdravi!
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Dík a dík.
EDIT: Já už totiž dělám rozhodnutí i s ohledem NATO, aby fpřypadku, že mě ten geront ve mně nečekaně sejme, po mě zůstal co nejmenší bordel a starosti k řešení, což by jakékoli nové brmbrmbrm resp. harampádí v garáži bylo.
EDIT: Já už totiž dělám rozhodnutí i s ohledem NATO, aby fpřypadku, že mě ten geront ve mně nečekaně sejme, po mě zůstal co nejmenší bordel a starosti k řešení, což by jakékoli nové brmbrmbrm resp. harampádí v garáži bylo.
v tom případě by hezká M3 E9x udělala v dědictví rozhodně lepší službu než 330i
o, dle mýho názoru, absolutní vadnosti tvého přístupu k podzimu života, se přít nehodlám.
My to máme s fotrem domluvený úplně jinak.
Já mu říkám, ať nerozdává, nebo mu nezbyde.
On mi říká, ať ho, až mu zdraví přestane sloužit, přejedu autem / vyhodím pojistky na patře / cokoliv bude zrovna potřeba
o, dle mýho názoru, absolutní vadnosti tvého přístupu k podzimu života, se přít nehodlám.
My to máme s fotrem domluvený úplně jinak.
Já mu říkám, ať nerozdává, nebo mu nezbyde.
On mi říká, ať ho, až mu zdraví přestane sloužit, přejedu autem / vyhodím pojistky na patře / cokoliv bude zrovna potřeba
black on black, petliter, jebem na too 
Ja ti to uz psal. Tady jsou nejake postrehy nekoho kdo se zda vyzna.
Je to k te V8 v M3 (taky alusil), ale ani ty novy bloky od BMW asi nejsou zadna hitparada a tady ho rovnou pouzili na pokusy ...
https://www.m3post.com/forums/showpost. ... stcount=21
U te V8 mi prijde fajn, ze to je motor co se casto generalkuje, takze k nemu bude bambilion informaci. Ta N52 neni takovy exotika, tak to lidi asi nechaji radeji umrit ...As an aside, note, we discovered that BMW does NOT use torque plates when it bores and hones alusil cylinders, meaning that those cylinders are materially distorted out of round once cylinder heads are bolted into place. Not out of spec, but enough to be material to a high performance engine in our opinion. As a result, we re-bore, re-hone, and re-expose even brand new blocks from BMW. And we use torque plates on both banks simultaneously!
a)
b) Já věřím tomu bé.As a result, we re-bore, re-hone, and re-expose even brand new blocks from BMW.