Ovsem todle vypada uplne uchvatne, budu se muset zase ve ctvrtek stavit v RC

přesněbrasci píše:zatial najkrajšia amerika, ktorú si mal...Caddy píše:tak to jsem rad, ze se libi, ja si napred rikal, jestli do toho jit, ale ted jsem rad a libi se mi cim dal vic
myslim, že stejně debilní přijde naftová 1čka Caddymu, takže takvasco píše:To auto je především velké. I kdyby to bylo o polovinu menší, tak je pořád zbytečně velké...
Ale ne, vážně, budu jedinej, komu se to nelíbí a přijde mu to jako úplně debilní daily-driver?
proc? Nakonec bydleni ma taky v necem takovemmerlin píše:Podzemne garaze asi nehrozia
Co to je CTR? A nejake fotky Bonnevilla by nebyly? To me zajimammira píše:ne, nejsi v tom sam. vcera mi pred barak privezl kamos, co drive jezdil v CTR, ukazat Pontiac Bonneville (snad to rikam dobre) a rozplyval se, jake je to bozi. me jen zaujalo, ze u toho zabral misto pro dve normalni auta.
No, ona ta dlzka kabin...ono je to hlavne tim, ze ma ta octa hodne sklopene celni i zadni sklo, samotna delka od okraje palubky k zadnim operadlum treba bude asi jina....a to nemluvim o sirce, kdy jsem ve trech u octy vzadu nezavreli dverebrasci píše:no na prvú polovicu mám iný názor, výzorovo vyzerá dobre, ale ako denné auto to rozhodne nie je...vasco píše:Ale ne, vážně, budu jedinej, komu se to nelíbí a přijde mu to jako úplně debilní daily-driver?
s tou velkosťou máš pravdu, ono je to hlavne nafúknuté na kapotách... na galérii dal caddy foto zaparkované vedla oktávky, keď si tak porovnám dĺžku kabín tak je to +- to isté, tá amerika má o niečo väčšiu kabínu ale nie o toľko, o koľko je väčšie celé auto...
LorDrummer píše:Ten Imperial nevypadá vůbec špatně, ale chtělo by to něco bez střechy![]()
Tohle je sen...LorDrummer píše:Ten Imperial nevypadá vůbec špatně, ale chtělo by to něco bez střechy![]()