ref 3.2FSI quattro ("s batohem" byla v hledáčku) - souhlasím, že je v lecčems lepší než 316ixT
Mercedes - auto pro masy
Re: Mercedes - auto pro masy
ze skauta 1.8TSI sem přesedl do A4Avant 1.8TSI předohrab a bylo to těžké, velmi těžké zklamání.... vední auta v zatáčkách, zpětná vazba od volantu, filtrace nerovností.... vše je ve skautíku o třídu výš než v audině...
ref 3.2FSI quattro ("s batohem" byla v hledáčku) - souhlasím, že je v lecčems lepší než 316ixT
(větší kufr, asi lepší 4hrab)... ale... domnívám se, že tam nebude až taková radost z jízdy a podle spritmonitoru 3.2FSI v A4 žere v průměru o cca 2-3litry víc než N53B30 v 3er....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
A4 3,2 FSI je urcite o neco narocnejsi na palivo a hlavne kvuli rizeni je vice odtazita. Ale auto jako takove je hodne mrstne a motor ma take hodne chuti do zivota, zvlaste kdyz neni spojeny s tako dlouhoou prevodovkou. 330xiT po FL jsem nejel, takze nechci soudit, ale myslim, ze by to vedle Vaseho auta nebyl az takovy propadak 
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
já taky o propadáku nemluvil...
už sem to tu psal, taky si myslím, že mezi těma dvěma auty bude celkově minimální rozdíl: po velmi dlouhém a podrobném posuzování to mezi A4 3,2FSIq Avant a 330ixT u mně skončilo plichtou a nakonec sem musel nechat rozhodovat emoce....
srry za OT
už sem to tu psal, taky si myslím, že mezi těma dvěma auty bude celkově minimální rozdíl: po velmi dlouhém a podrobném posuzování to mezi A4 3,2FSIq Avant a 330ixT u mně skončilo plichtou a nakonec sem musel nechat rozhodovat emoce....
srry za OT
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
tak jestli byla bez quattra, tak se nedivím..bez quattra bych audi ani nebralpavproch píše:potvrzuju, když sem si vybíral současný potah, ve výběru byla i A4 Avant - byl sem si s tím sjet (přesedl jsem do toho ze skautíka) a pocit z jízdy byl hodně neslanýnemastný....Alex.. píše: tak ono je to pořád "jen" A4..nebudeme si nic nalhávat, ale to auto není žádný zázrak
to jo, na houby to brzí 
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!
DElíku Ty smejde,v chlastu je pravda

Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Jedna pekna nova masovka ze Stuttgartu 
http://www.autoforum.cz/bleskovky/merce ... vani-foto/
Musim rici, ze se mi tyto verze zamlouvaji. Jen ten automat je pro me za hranici unosnosti, jinak se i cena zda byt primerena, na rozdil od M3 GTS, CRT apod., kde jsme daleko za 3 miliony...
http://www.autoforum.cz/bleskovky/merce ... vani-foto/
Musim rici, ze se mi tyto verze zamlouvaji. Jen ten automat je pro me za hranici unosnosti, jinak se i cena zda byt primerena, na rozdil od M3 GTS, CRT apod., kde jsme daleko za 3 miliony...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Nevypadá to zle 
Ale když tak koukam na ten profil:

Tak to zadní kolo je fakt hrozně utopené
Ale když tak koukam na ten profil:

Tak to zadní kolo je fakt hrozně utopené
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III