Ty jo, díky temu nahoře
Neska sem od rána až do oběda m4Zlikoval (300 km Beskydama), ráno i slunko, pak to furt nad hlavou šedlo, za pět dvanáct sem zaparkoval doma a ve dvanáct to spadlo v kusech. Hezky.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To sem teda zvjedaff - zítra ráno bych zase chtěl m4Zlikovat skrznaskrz Beskydy, ale rosničky mi do toho (bezstřechy) házejí trochu vidle:
Počasí přes den (07-24):
Oblačno až zataženo, ojediněle slabý déšť. Místy přechodně i polojasno, spíše na jihu kraje. Nejnižší noční teploty 11 až 8 °C. Nejvyšší odpolední teploty 19 až 22 °C.
Pojedu na každý pád, otázka zní střecha bude dole nebo nahoře? (+ asi bude kosa, ale to se dá řešit BMW mikinou, no)
M.Z. píše: ↑pát 08 zář 12:26
Já si teda poctivě nechávám čechrat bujnou kštici, při cestě do práce. Pokud to jen trochu jde, jedu hadraplánem.
Tak hlavně používat kvalitní kondicionér, aby vlasy moc netrpěly, třeba něco takového...
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Neska zase pátek, hezky = krásných 250 km skrz Beskydy, bez PaChu, ale s jednim extra nouzovým bržděním = ten chuj mi vjel rovnou před čumák. Chybělo pár cm. Uffff.
Původní předpopičasí na pátek bylo "déšť, dost", aktuální předpověď z náš ZL kraj na zítra slibuje déšť až večer = takže zítra ráno (pokud zdraví dovolí) bude zase brmbrmbrm, vítr ve vlasech. Hezky!