BMW Divize
Re: BMW Divize
Lamelu 50% jsem měl v bramborovi1 a nepoznal jsem rozdíl mezi šnekem (m4Zlik) a lamelou. Šnek vyžaduje méně častý servis, proto zase Quaife.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
že zrovna tebe bude trápit něco jako "méně častý servis"
V lamele se musí (rel. často) měnit olej, šnek má olej nafurt (což u mně tak úplně neplatí).
Hurá, Quaife už taky mám, fčál už jenom čekámna Michala (v pondělí bued zpět).
Tak, konečně - brambor2 má v sobě nový diff s LSD, zítra dopo si pro něj k Michalo du. Hurá, bude zase brmbrmbrm.
- Lachende Bestien
- Letec
Nechci vám do toho kecat, ale nebylo by v rámci uvědomělého boje proti dežoinformacím vhodnější místo brmbrmbrm používat spíše hén, héén, vole, hééén?
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Dopoledne m4Zlikem po Beskydech bylo (skoro) OK, jen jedny semafory (překopávají I/56 na Mezivodí), odpo sem byl bramborem2 na otočku v Ově (jezdí, funguje, diffuje, svor sem ale nezkoušel, esli svoruje) a to bylo teda za trest - kam se člověk podívá, tam semafory (práce na silnici) nebo objížďka. Brrr.
Kruciš.... záhada divných zvuků od kol(a) brambora2 pokračuje: Před nějakou dobou hučelo PP kolo = výměna ložiska, potom něco hučelo zezadu = diff+lsd kaput, výměna za nové. No, a dneska jsem jel (dýl, bylo těplo = to vždycky nastalo) a taky že jo, odněkud zase divné zvuky (rytmické hučení) po jednom ze zabrždění. Cifiks, co to kde není v pořádku?
Já bych měl jeden tip..