Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
to mas jako s rukavicemi, nemusis mit zadne, muzes mit kus hadru, nebo si koupis kvalitni gelovky. prezit se da i bez, zit se da s hadrem, ale proc se trapit? Jak to ma clovek vikendovku, tak asi kaslat, kupil bych si gelove sedlo a jezdil jen tak, ale jinak je to prijemne jezdit naostro s plinkou 

- Franta Lopata
- Letec
Rukavice mám polednik spiderweb. Já Ti rozumím a opakuji, že zatím s tím přežívám bez úhony. Třeba si je jednou koupím, ale fakt zítra nebudu utíkat do obchodu. 

Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. 

smrtaku cus
krumpaci a co v utery?
krumpaci a co v utery?
- Franta Lopata
- Letec
Do úterý je času dost. Jinak Krumpáč je můj bratranec Alois. V popisu kola píšou sedlo - XM cross / juliet pro verzi komfort.
A mistr má zase pravdu!
Šenk! 
A mistr má zase pravdu!

Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. 

Kdo nechodí do šenku je z kurvy syn
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- Franta Lopata
- Letec
Čím větší teplo, tím se zvyšuje počet trollů na cyklostezce. Dnes jsem šel jezdit radši do lesa, ale i tak jsme pro přesun byl nucen použít stezku a bída a děs. To i po vsi se jelo lépe.
Vzkaz pro goese. I když si ty kalhoty nekoupím, tak kdybych už fakt musel, tak jedině tyto. Jiné prostě nemohu.
http://www.axitbikes.eu/index.php?main_ ... ts_id=6768
Vzkaz pro goese. I když si ty kalhoty nekoupím, tak kdybych už fakt musel, tak jedině tyto. Jiné prostě nemohu.

http://www.axitbikes.eu/index.php?main_ ... ts_id=6768

ja mam ty gejovske i s popruhy pres rameno 

- Franta Lopata
- Letec
Jelikož jsme zvyklý jezdit v kraťasech podobného stylu, tak mi to připadá jako nejlepší varianta. Navíc jsem děsný pozér, tak musím mít stejnou značku s kolem.