Není to málo? Co sršni?Pickuper píše:myslím, že pár včelích úlů vysypaných doprostřed jejich demonstrace by ji ukončilo velmi, ale opravdu velmi rychle

Není to málo? Co sršni?Pickuper píše:myslím, že pár včelích úlů vysypaných doprostřed jejich demonstrace by ji ukončilo velmi, ale opravdu velmi rychle
Já se ptal na důvod, ne na znění nejzákladnější definice. Chci slyšet skutečný v praxi platný důvod, ne prohlášení ve stylu "v lese jsou stromy".Pickuper píše:.... je mi líto příteli, ale už i ta nejzákladnější definice rodiny hovoří "o dvou osobách opačného pohlaví" .... jen a pouze tehle svazek je rodina. Všechny ostatní variace na toto téma nejsou rodina. Klidně to může bejt svazek nebo cokoliv jinýho, ale rodina v žádným případě.
To jistě, ale bez širší podpory to půjde těžko.Pickuper píše:..kde je vůle,tam je i způsob...![]()
Kdyby se nebáli, tak by s tím něco udělali, ale dokud tomu vládne to co tomu vládne, tak se to asi těžko změní. Ikdyž teď by se to mohlo změnit aspoň v Británii, pokud to přežije.Pickuper píše:.... ukaž mi jedinej stát, kde se majoritním obyvatelům skutečně zamlouvá tahle naplavovaná lůza![]()
A myslíš, že se postaví? S tou elitou co je v čele?Pickuper píše: .... když se k tomu postaví čelem celá Evropa, chtěl bych vidět, kdo by měl reálně zájem do toho rejpat![]()
Jistě, pokud jsi na té správné straně.Pickuper píše: diktatůra je fajn zřízení.......účel světí prostředky......Evropská říše s Vůdcem v čele