Tak sme si cez vikend konecne vyzdvihli M3...

- Spolu s XV a nohou Snehurky ;)
Pozor nasleduje trochu emocionalneho blabolenia
...a je to proste genialne auto a az teraz som pochopil, preco otec hned kyvol, ze ho bereme (ja pri obhliadke nesadol za volant)
Vsetky moje ocakavania proste rozcupalo a to som vyuzil jeho schopnosti tak na par %...velke diky samozrejme za to patri predchadzajucim majitelom, ze sa o to starali (diky Bonde) a ked si porovnam v akom stave bola moja E46 v rovnakom veku a km...
Celemu autu ale proste sefuje motor a motor a znovu motor. Ne ze by ten zvysok bol nejaky autobus (ne Mmira, fakt to neni autobus

, to by to moje XV bol minimalne doubledecker so sumo vypravou na hornom poschodi), jasne MX-5 je pocitovo mrstnejsia ale oproti obyc E46 je citit velky skok a jednoducho je to pocitovo to najkomplexnejsie a najkompletnejsie auto ake som zazil. Vyvoj si predstavujem asi tak, ze motorari boli hotovi ako prvi, zakricali zborove loosers

a ostatne oddelenia museli zahodit co mali vymyslene a zacat znovu aby neostali bez roboty...a aj tak je ten motor proste bozi

- Spotreba z Brna do BA (ostalo este 3/4 nadrze), rychlost okolo 140km/h s obcasnym vyletom niekam dalej ;)
Verim, ze nam bude sluzit dlho a ze ho raz zdedim...musim...bo inak budeme musiet zohnat este jednu pre mna
Otca som uz tak stastneho velmi dlho nevidel a skoda ze sa mi nepodarilo natocit jeho odchod po prebrati auta...z vonku je ten zvuk nadherna pila

- Na tento pohlad bych si zvykol hned :)))