Možná o tom pak napíšu nějakou povídku, sága pokračuje. Slečna z AAA se po otázce, zda ten inzerát dočetla do konce, chvíli něco datlovala do klávesnice, pak řekla, že ano, samozřejmě. Nicméně po chvíli rozhovoru, kdy se mě ptala na informace, které jsem v tom inzerátu výslovně uvedl, jsem se musel chtě nechtě otázat, zda je gramotná. Zdálo se mi, jak kdyby se zajíkala a hovor ukončila, že v naší spolupráci nevidí potenciál.
O chvíli později již volal protřelejší kolega, že prej navazuje na konzultaci s kolegyní, že AAA je ochotno akceptovat nabízenou cenu, protože chápou, že za stav a historii se platí (přesně tohle jsem do toho inzerátu napsal

) a ať se stavím na prodejnu, že se mi bude osobně věnovat. Tak mu to auto vymydlím, baseballku přesunu z kufru za čelní sklo a vyrazím. Třeba bude sranda
E: Sám sem zvědavý, kolik se mi pokusí nabídnout. Ze zkušeností známých, kteří auto do AAA dali a poté porovnávali za kolik se v nabídce objevilo, operují AAA až s 30% marží. A kdyby k mojí ceně připočetli 30%, je to imo už neprodejný. Muselo by projít stáčející kůrou atd. a už takhle je ten nájezd až podezřele nízkej...