Eee, moje strojařské srce by to nedalo.... právě sem napsal jmenovci do Mirage (budou to dělat oni), že jestli chce, tak můžem hned. (a to není reklama na ten ztopořovač )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jedno je jisté. A to že ten motor zrovna výdrží neoplýval. Ale na druhou stranu už jeho zajíždění bylo dost drsné. PP, neber to ve zlém, taky jsi strojař, tak sám víš
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Mám teď půjčenou novou 540d a jde vypnout cokoli v jakýmkoli režimu, teď nám tiu nasněžilo tak je s tím docela sranda. Musím pochválit zpracování i jízdní projev, na diesel, automat a čtyřkolku to není vůbec zlý
Bond007 píše:Zdá se, že by se mohlo blýskat na lepší časy.
Mám teď půjčenou novou 540d a jde vypnout cokoli v jakýmkoli režimu, teď nám tiu nasněžilo tak je s tím docela sranda. Musím pochválit zpracování i jízdní projev, na diesel, automat a čtyřkolku to není vůbec zlý
Nechcete někdo X5?
to znie dobre budem po lete kupovat nove auto pre zenu a rozmyslame nad 540xd alebo 640xd, ja chcem 4x4 ona je zasadne proti, ale kedze to bude mat na dieta tak chcem 4x4 (chodi casto bratislava -presov).