Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od pavproch »

kosa nekosa, po třech týdnech s nejhorší chlapskou nemocí (rymečka) sem se uschopnil a vyrazil na bajka... kura fakt kosa (sice sonic, ale max 11-12st), ale fajně sem si 3 hoďky zajezdil a fčíl ňa bolí haxny a prtel....
:bike smiley:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

neska ňa zase jeden s A značkou nasrááál - šlapu na bajku hore kopcom v masivu radhoště a dojel ňa jeden takovej s landkrujzrem, přitem jak ňa předjížďal, tak podřadil (nemusel, hajzl) a vypustil mi přímo pod nos neprůhledný oblak libých dýzlových sraček... howado jedno pražské, co má co kurwa co jezdit po lesních cestách v beskydech 8-x
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

z nešní dopolední bajkovačky tady po tych našich kotároch mám dva zážitky, vlastně tři....

a) nedávno tady vana ilustroval železniční výhybkou tu naši diskuzi o hmotnosti hlavice řadičky - neska sem viděl přesně tuhle železniční výhybku se závažím předělanou jako ovládání výpusti na hrázi rybníka.... :D

b) ač na těplometru to četlo 15st C, byla kosa jak cyp, málem mi umrznul...

c) aždofčíl sme si myslel, že houmeless sou výsadou větších měst (urban-hommies)... neska sem trefil na jejich hnízdo (bytelný stan tak 3x4 metry, okolo bordel jak v tanku, matrace, kotlík, zbytky konzerv, hořící oheň, o kus dál díra do země coby latrína....) poměrně vysoko v lese nad Horní Bečvou (tak kilometr do nejbližsí civilizace (chaty).... asi to byli wilderness- hommies...
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

pavproch píše:kosa nekosa, po třech týdnech s nejhorší chlapskou nemocí (rymečka) sem se uschopnil a vyrazil na bajka... kura fakt kosa (sice sonic, ale max 11-12st), ale fajně sem si 3 hoďky zajezdil a fčíl ňa bolí haxny a prtel....
:bike smiley:
Obrázek

přínos téměř zázračný :-)
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch fčera na OF píše:Z nešního odpoledního bajkovýletu sem pln zážitků:

a) byla kosa jak na sibiři.... na slunku sotva deset, ve stínu aji míň.... :twisted:

b) nad horní bečvou sem vyrazil po neznámé cestě a kam že prý mě dovede.... k domorodcům na dvůr - ňafal tam na ňa takový malý vořech, čímž vytáhnul domorodce z baráku, taxem se zeptal, esli sa dá někam projet a esli mu to nevadí, že mu projedu krz dvůr.... a že prý nevadí a že mu mám objet stodolu, pokračovat přes les k súsedom (pozor prý na psa) a dál do bučkového.... taxem objel stodolu, projel les, projel přes dvůr i súsedovi a hyena nikde... už sem jim vyjížďal z dvora, dyž sa za mnú vyřítila asi stokilová obluda (přerostlý novofoudlanďan), doběhl až skoro ke mně a baf! sem: a) si uštíp do kalhot (bo sem ho neviděl/neslyšel) a za b) taxa lek, že bylo salto přes řídítka do kopřiv.... ten baskervil to zkouknul, vyhodnotil za dostatečné a pyšně bez dalšího zvukového projevu odkráčel zpět na dvůr.... sfińa jedna.... :mrgreen:

Tožtak no.... :mrgreen:
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

pavproch píše:
pavproch fčera na OF píše:Z nešního odpoledního bajkovýletu sem pln zážitků:

a) byla kosa jak na sibiři.... na slunku sotva deset, ve stínu aji míň.... :twisted:

b) nad horní bečvou sem vyrazil po neznámé cestě a kam že prý mě dovede.... k domorodcům na dvůr - ňafal tam na ňa takový malý vořech, čímž vytáhnul domorodce z baráku, taxem se zeptal, esli sa dá někam projet a esli mu to nevadí, že mu projedu krz dvůr.... a že prý nevadí a že mu mám objet stodolu, pokračovat přes les k súsedom (pozor prý na psa) a dál do bučkového.... taxem objel stodolu, projel les, projel přes dvůr i súsedovi a hyena nikde... už sem jim vyjížďal z dvora, dyž sa za mnú vyřítila asi stokilová obluda (přerostlý novofoudlanďan), doběhl až skoro ke mně a baf! sem: a) si uštíp do kalhot (bo sem ho neviděl/neslyšel) a za b) taxa lek, že bylo salto přes řídítka do kopřiv.... ten baskervil to zkouknul, vyhodnotil za dostatečné a pyšně bez dalšího zvukového projevu odkráčel zpět na dvůr.... sfińa jedna.... :mrgreen:

Tožtak no.... :mrgreen:
:D

zima strašná
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

že prej cykloturistika.... :ymdevil:

neska bylo v jednu chvíli aji bajko-stromo-lezení.... bushwhacking grade 5+ :D

až doma sem si fšim, že v pravé botě čvachtám.... krví... vlastní.... někde o nějakou haluz/konár sem si roztrh holeň (dyby se mi chtělo na pohotovost, jako že se mi nesce, tak odhaduju 4 štychy....)

(anebo ňa kúsla ta užovka.... :D )
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

já jsem se dnes pekelně trápil v těžkém bahno- občas kořenovém sjezdu. Ralphy 2,1, zadní navíc sjetý se na tom příliš neosvědčily :-)
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

sorry, že sem se neozval, do třetí odpoledne sem ležel pod m4Zlikem a pak sem dostal okamžitý nápad bajkovať
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

stejně bych nejel, jsem byl na závodech. A ted tu až do půlky května nejsem. Ale jak se říká: Es kommt der Tag.. :-)
Pravda vyděsí
Odpovědět