BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Bond007
Economy Run Master

Re: BMW Divize

Příspěvek od Bond007 »

Bmw ma urcite prubezne doplnovany sklad jednotlivych komponent, celej motor urcite nikde nelezi a neceka na nejakyho magora co si ho koupi :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Sem magor a vím to o sobě. Stačí takle?

Já se teda koupě motoru (který možná nějaký ten rok ležel v Munchen ve skladě) až tak nebojim.... koneckonců dávají na to 24m záruky, že...

Ref zajíždění: ano, když na infernetu psali pedal-to-metal, tak to asi bude pravda, ne.... :D
A i kdyby nebyla, tak to tak (zase) udělám.... při montáži tam nalijou kastról 5w-30, tak aspoň bude důvod se ho hned po 1000km zbavit a nalít tam Millers CFS 5w-40
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Takže ty u nich utratíš XYZ tisíc a oni ti nejsou ochotný tam ani nalejt olej, kterej by sis přál? No mazec x_x
black on black, petliter, jebem na too :ar!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nalili by, ale já nechcu (mně je to jedno, co tam nalijou, páč to stejně pude po 1000km ven)
glider
Pan Řidič

Příspěvek od glider »

pavproch píše:
pavproch píše: na podzim, teda pokud se brambor nerozsype dříff, mu asi nadělím kompletně NOVÝ drivetrain (motor, převodovka, spojka, dvouhmota, VTG a samozřejmě vše, co je na tom navěšeno - rozvody, čerpadla oleje i vody, řemeny, kladky, klapa sání....) - vše nové díly z BMW, žádná druhovýroba či šroťák..... a opět to zajedu systémem pedal to metal od prvního km.....
Neska sem dostal nabídku z nejmenovaného auto servisu a cena mě velmi mile překvapila, je to asi půlka toho, co sem čekal.... takže možná asi do teho předkoncemroku (čti: optimalizace hosp. výsledku) pudu :D

Podrobnosti, ceny ani jména po mně nechtějte, neřeknu. :ymhug:
BMW ma obcas fajn akciu na motory, jeden cas predavali tusim 50i a par majitelov ma odlozene motory v garazach.

btw vramci ducha zavodnika, nebolo by lepsie dat ten motor poskladat cloveku, ktory sa venuje motorsportu tj. mal by si to podla predstav svojich :hm
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Pavproch: To mě jen zajímalo, já si nebyl jistý, zda jdeš do GO stávajícího motoru a nebo opravdu komplet nový motor.

Ale jinak klobouk dolu, měnit i převodovku které by v podstatě nemělo nic být to už je láska :)

Co budeš dělat se starým? Rozprodávat nebo uskladnis má horší časy?
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Uskladním.

A dík za pochvalu.
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

Ked sa ten zabeh tak osvedcil, preco to nezopakovat? :D
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Proti gustu žádný dišputát. Tím myslím tu výměnu :) Ale jako strojař se se záběhem od počátku na plnou zátěž nikdy neztotožním, je to proti logice věci :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

jerry píše:Proti gustu žádný dišputát. Tím myslím tu výměnu :) Ale jako strojař se se záběhem od počátku na plnou zátěž nikdy neztotožním, je to proti logice věci :(
Taky mi to hlava nebere, ale pp je taky inzenyr strojowi a je toho zverstva schopen :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět