C7 s fw 12...
Pravděpodobně i E7
Tuším, že i další ale musel bych hledat

Na tohle jsou ale mrchy všichni výrobci. Když máš Androiďáka, tak zase na updaty, které Google vydává, musíš čekat, zda je výrobce pro tvůj konkrétní model milostivě povolí. A tomu se do toho taky zase moc nechce, protože by rád prodával. Aspoň kdyby u Androidů vycházely udpaty každý rok, ještě by se to dalo; jenže ony vycházejí skoro každé dva měsíce, což je šílenost.ExFun píše:I když osobně jsem s JB neměl dobré zkušenosti. Výrazně stoupla nestabilita. Sice ne tak, jak citelně se zvyšovala nestabilita při přechodech na vyšší FW, ale poznat to bylo. 3G byl s iOS 4.1 už úplně nepoužitelný, nechápu, proč na něj upgrade dovolili... Na podobný vývoj se mohou připravit i majitelé iP4, pokud nebudou pravidelně měnit za novější model...
Tak to jsou hloupí, že se nepoučej' z vlastní chyby.kidli píše:N8 s fw 11...
C7 s fw 12...
Pravděpodobně i E7
Tuším, že i další ale musel bych hledat
Když mi chceš něco napsat, tak tam dej oslovení.goes píše:apple jako celek funguje vice nez dobre o tom zadna. Ne kazdemu vyhovuje a problem nastava, kdyz nekdo vlastnim chybnym rozhodnutim a neinformovanim se si neco poridi, co je mu pak k nicemu a divi se, ze to nefunguje jak by chtelo. Neni to chybou, je to tim, ze to ten system od pocatku neumoznuje. Proste auto na benzin na naftu nebude jezdit.
Problem je, kdyz nekdo chce jezdit na naftu, koupi si auto aniz si zjisti na co jezdi a pak se divi, ze to chce benzin.
JJ, vím. Proto jsem Adroida nechtěl.Smyl Flek z Nohavic píše:Na tohle jsou ale mrchy všichni výrobci. Když máš Androiďáka, tak zase na updaty, které Google vydává, musíš čekat, zda je výrobce pro tvůj konkrétní model milostivě povolí. A tomu se do toho taky zase moc nechce, protože by rád prodával. Aspoň kdyby u Androidů vycházely udpaty každý rok, ještě by se to dalo; jenže ony vycházejí skoro každé dva měsíce, což je šílenost.ExFun píše:I když osobně jsem s JB neměl dobré zkušenosti. Výrazně stoupla nestabilita. Sice ne tak, jak citelně se zvyšovala nestabilita při přechodech na vyšší FW, ale poznat to bylo. 3G byl s iOS 4.1 už úplně nepoužitelný, nechápu, proč na něj upgrade dovolili... Na podobný vývoj se mohou připravit i majitelé iP4, pokud nebudou pravidelně měnit za novější model...
Nokia zase u Symbianu nikdy nedovolila možnost přechodu na vyšší feature pack, byť byl s hardwarem daného telefonu kompatibilní. Třeba konkrétně E66 a E71, nebo N95 8GB a N82 by díky hardwaru mohly na FP2 klidně přejít, čímž by se prodloužila jejich morální životnost... ale kdepak. Takže sice E66 si můžeš koupit po 3 letech i dnes, ale s vědomím, že její software se už 2 roky nevyvíjí...
Člověk si zase až tak nevybere.