Jacík píše:A proč bych nemohl dítěti do 1 roku koupit třeba autíčko nebo vrtulník na dálkový ovládání? Sice si s ním bude hrát až za 2 roky, ale mít ho může ne?
to je fakt, ještě bych koupil autodráhu, nový komp, určitě nějakou konzoli, atd atd
Jacík píše:A proč bych nemohl dítěti do 1 roku koupit třeba autíčko nebo vrtulník na dálkový ovládání? Sice si s ním bude hrát až za 2 roky, ale mít ho může ne?
Na tohle bacha...
Znám jednoho, který si kvůli autíčku musel postavit soustruh
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Kura tuhle racionalizaci si zapamatuju. Určitě se mi bude jednou hodit
to je fakt, ještě bych koupil autodráhu, nový komp, určitě nějakou konzoli, atd atd
Autodráhu jsem zapomněl, ta je taky hodně důležitá A měla by mít alespoň 2 patra a na délku alespoň 30-40m
Herní konzole není nutná, když se nabízí koupě takových těch "trenažérů" (ideálně auto i motorka), které bývají v zábavních parcích, apod. Ale tohle asi až příští rok, letos by to bylo dost nápadný
Vrtulník bych nekupoval, pokud s tím moc neumíš, tak to rozbiješ dřív, než dítě vyroste Mě už se povedli rozbít 2
tak já to mám jednoduchý pod strom bude hromada stavebního materiálu a k tomu dvakrát jedno UK, aby s tím měl kdo jak pohnout a nelenil jsem už jsem si nadělil nějaké to nářadivo předem
a proč mu rovnou nekoupit něco s 400ccm motorem a čtyřma kolama? do toho doroste a rozhodně se při čekání "až doroste" zabavíš víc.