Zeman si nevidí do pussy!
Politický koutek
Re: Politický koutek
Prý neska na Albertově byl bilbord pro Miloša:

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tohle mě fest rozesmálo
„Z rozpočtu děleného počtem dětí vychází na jedno opravdu téměř 40 000 korun. Ovšem z toho je třeba odpočítat platy zaměstnanců, vytápění, opravy, investice a odvody zpět státu. Takže na jednoho svěřence pak reálně zbývá nějakých dvacet tisíc. Pravda, i to je více, než má třeba na dítě matka samoživitelka,“ dodává ředitel.
já jsem to věděl, ale je dobře, že se to objeví i na lžidnes. Pak potkáte po městech sbírku na děti z dětských domovů.. to by jeden blil.
samozřejmě to o čem píše zbytek článku je taková perlička na dortu http://www.novinky.cz/domaci/356353-det ... adaji.html
já jsem to věděl, ale je dobře, že se to objeví i na lžidnes. Pak potkáte po městech sbírku na děti z dětských domovů.. to by jeden blil.
samozřejmě to o čem píše zbytek článku je taková perlička na dortu http://www.novinky.cz/domaci/356353-det ... adaji.html
Pravda vyděsí
- GeneHawkins
- Letec
Na dort se dávají třešničky, ty perličko...
taky jsem docela ziral
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
segra učila v ostravě na takových těch školách pro řekněme méně nadané děti, což se dost často kryje s těmi z DD a ti jsou prývždy poznat podle oblečení, elektroniky, pravidelných dovolených u moře apod.
Pravda vyděsí
Na podobne sbirky neprispivam. Razim nazor, ze o podobne skupiny lidi se ma postarat stat. Navic nikdy neni jasne komu penize pujdou..
Pred par lety jsem obcas navstevoval sportovni halu, kam chodili na nejaky krouzek i deti z DD-dva hnedocesi.. a svete div se, po kazdem treningu se neco z saten ztratilo.
Pred par lety jsem obcas navstevoval sportovni halu, kam chodili na nejaky krouzek i deti z DD-dva hnedocesi.. a svete div se, po kazdem treningu se neco z saten ztratilo.