Už jsi si vybral nástupce nebo stále výběr napříč segmentem pokračuje?
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Tak je hezké, že myslíš na radost ostatních více, než na své zdraví....
BMW Driver M-B worker... 
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takovej uz jsem ja 
Ja uz mam vybrano a objednano... V lednu se to narodi
Ja uz mam vybrano a objednano... V lednu se to narodi
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
uffff, taxu na druhým konci respubliky, celej a bez ztrát.... asi nejvíc to opravdu klouzalo okolo PV, VY (neuklizené cesty, rozježděné sračky), naopak (kupodivu) D1 a D5 byly krásně uklizené (řekl bych až přesolené) a plynule průjezdné...pavproch píše:zítra mě čeká průjez celou republikou, z teho přes vysočinu kotěhůlkama... tak doufám, že je nenapodobím...
a opět piffka na pražáci: za dnešních 500km tři "krizovky", všechny tři zapříčiněné neurvalostí a bezohledností řidičů aut s A značkou ... bílá oftáka III "Partners", modrá fobija "Skanska" a (myslím, že ) ducato "Auto Kelly").... jj, "pražáci"
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
takže vesnický lopaty co zaměstnala firma se sídlem v Praze...pavproch píše:...aut s A značkou ... bílá oftáka III "Partners", modrá fobija "Skanska" a (myslím, že ) ducato "Auto Kelly")..
šak taky ti "pražáci" byli v uvozovkách...
Mně dělaj problém zásadně Brňáci, většinou nulová ohleduplnost a výraz "jedu ty píčo pražská" (jezdím na Áčkových značkách obvykle). Jinak v neděli v podvečer na D1 směrem na Prahu jsem potkal milého pána v Passatu B7 Variant, na tříproudovce před Prahou zběsile vyblikával ty choboty co jedou uprostřed a vpravo je úplně volno. Docela to čistil.
Ain´t nobody got time for that
před chvílí sem musel na vjezdu do TU od JC jezdit málem "po poli" bo I/35 zavřená, prý kamjon sejmul osobák a zubatá máchla kosou.... 
Takovi my holt zmecharger píše:Mně dělaj problém zásadně Brňáci, většinou nulová ohleduplnost a výraz "jedu ty píčo pražská" (jezdím na Áčkových značkách obvykle). Jinak v neděli v podvečer na D1 směrem na Prahu jsem potkal milého pána v Passatu B7 Variant, na tříproudovce před Prahou zběsile vyblikával ty choboty co jedou uprostřed a vpravo je úplně volno. Docela to čistil.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW